Det er en dristige overskrifter når ting kommer på trykk. Men jeg har en bagasje med meg, og det har alle. Jeg håper jeg kan med å være åpen om min historie hjelpe andre til å være åpne med sine. Da mener jeg ikke snakke med se og hør, men med sine nærmeste. Hadde jeg turt det, hadde nok mye vært annerledes i oppigjennom årene. Men jeg er velsignet med en familie som alltid er der og vært heldig og fått hjelp, på alle plan etter jeg turte å Siifra. Men hadde jeg ikke hatt det apparatet rundt meg så vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Så er du en som kanskje ikke føler du kan snakke med din familie, prøv å finn en tante, onkel eller noen på din skole, helsesøster/bror, Norsk helsevesen er flink på å hjelpe unge. Uansett hva du opplever, stå på. Alt blir bra til slutt, klem EE❤️


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here