Lørdag hadde jeg en kjempespennende jobb for NRK på Geilo, og ble i den anledningen booket inn på Vestlia Resort. Vi bestemte oss for å gjøre en hel helg ut av det, så vi pakket bilen til randen og satte kursen opp til fjells fredag formiddag.


Denne gangen tok vi med oss jentene og var naturlig nok spente på hva slags aktiviteter det fantes for barn. De av dere med småtroll selv vet jo godt at når barna har det fint har de voksne det også bra! Vi hadde ikke forhåndsbooket noen spa-behandlinger, klok av skade valgte vi å se an hotellet først og forventingene var fraværende – vi dro med fullstendig åpent sinn og tenkte at så lenge vi er sammen så blir det bra uansett.

Men du verden så overrasket vi ble! Det var et hotell i særklasse, og et eldorado for barn. 
IMG_5862

Hvor skal jeg starte.. Det var noe de kalte Eventyrbadet, med en fantastisk vannsklie som både barn og voksne hadde det morro i, inspirert fra norske eventyr var veggene smykket inn med lekre motiver og inne i sklien skiftet lyset fra blått til grønt og rødt. Bassenget var også såpass stort at man kunne svømme skikkelig i det. Bowlinghall, lekeland og en amazing skibakke rett utenfor døren, barna kunne nok vært der i flere uker. For oss voksne var det ikke noe dårligere, et spa-anlegg ut av en annen verden, for en opplevelse! Her tok vi en duo behandling der vi badet i roser og champagne for så å bli smurt inn i oljer og pakket inn – ansiktspleie, hodebunnsmassasje, avsluttet med full kroppsmassasje, en ut av kroppen opplevelse! Så roet vi ned i spa-anlegget med friske bær, kuldekulp, boblebad, badstue, et riktig lite friminutt.

Det var et hotell fullt av glade mennesker, super service og virkelig rutinerte ansatte, det var stappfullt hotell men det var så velorganisert at man ikke følte at man måtte vente eller at man var til bry.

Skal jeg pirke på noe så var det ekstremt lite trykk i dusjen på rommet, og frokosten var litt kjedelig. Ellers vil jeg bare si tipp topp, tommel opp, legger ved noen bilder så kan dere se selv hvorfor vi allerede snakker om å dra tilbake! Tusen takk for et virkelig flott opphold, vi gleder oss alle mann til neste gang 🙂

   

              
 

1 kommentar


  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
    sol

    Så hyggelig å høre,at denne turen var vellykka erlend?fine bilda,som viser kor fint dere hadde det?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here