I går var jeg på lanseringen til debut albumet til Guri Schanke som hun selv sier hun har drømt om i 30 år å få gi ut. Det var magisk å få sitte der helt nærmest scenen og se en person som man er så glad få drømmen sin oppfylt med alle hun er så glade i rundt seg. Første sangen dedikerte hun til sønnene sine og man kunne føle og ta på stemningen i hele lokalet at det var fyllt av kjærlighet og ei jente som hadde ett av sine største moments.

Guri er en kvinne jeg verdsetter så høyt, ikke bare er hun blitt en veldig nær veninne men hun er en artist som jeg har stor respekt for. I kveld måtte jeg bite meg i leppa mange ganger for å ikke begynne å grine, hun har en stemme, formidlingsevne og noen tekster som treffer deg rett i hjertet og man blir virkelig tatt med på en karusell av følelser.

Gratulerer Guri med Album, gratulerer med å fått drømmen din realisert og tusen takk for at jeg fikk være med på denne store kvelden. Jeg vil anbefale alle å booke henne til sine arrangementer og tilstelninger for Guri lager stemning. Ellers kan du bare kjøpe plata, for nå i mørketiden og jula når det blir tid for ettertanke så kan jeg ikke tenke meg noe finere å høre på foran peisen liggende på en skinnfelle med ett glass deilige bobler. Igjen gratulerer og skal jeg gi terningkast så må det bli en sekser.

Nederst ligger videosnutter fra liveopptreden under albumlanseringen.

Klem Erlend Elias

(Følg meg på insta og snap, begge stedene heter jeg: Erlendelias)

IMG_7895
UT AV MITT HJERTE
Dag Hvaring introduserer sin vakre kjæreste.
IMG_7872
Guri med band.
Guri med band.
Guri med band.
Guri med band.
Overrekker Guri en velfortjent rosebukett.
IMG_7894
Turteldue 1 og 2
Her er jeg med mammaen til Guri.
IMG_7893
Elisabeth Werp, meg, fotograf Mona Nordøy og Hanne Sørvaag.


j[wpvideo Pq2pyckM] [wpvideo 4g5syQho] [wpvideo vxplxMyC]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here