Ja i dag føler jeg meg flink, vaska huset, trent og nå skal jeg plante blomster på terrassen eller jeg har vel kanskje balkong haha.. Jeg merker at alt kroppshysteriet media har faktisk påvirket meg. Kanskje det er fordi jeg plutselig er blitt noen og mer en tjue år og ting kommer ikke gratis lengre, plutselig så kan jeg ikke spise alt jeg vil og bare sløve forran sofaen… Jeg oppdaget jo dette «plutselige» aldersvedhenget litt senere enn alle andre.. Det var ikke før noen sa: Nei skal si du har det godt!!’ Eller når en venninne sa; Erlend Elias du har blitt det dem kalle tynnfeit.. Da gikk det plutselig opp for meg det plutselige! Jeg hadde fått mage, det var ikke vaskehjelpa som var så innihelvette dårlig til å vaske klær som jeg trodde… Eller at alle butikker hadde gått over til italienske størrelser.. Its was me!!!! Jeg hadde stappet i meg alle fristelser på veien og mere til! Dette var vel mer ett sjokk for meg en mange andre som legger på seg, fordi jeg har bestandig vært så TYNN, jeg husker når jeg var rundt 20 så gikk jeg med 3 stilongser under jeansen for å se bittelitt større ut, jeg måtte drikke ren fløte når jeg var liten for og i det tatt eksistere. Så jeg har bestandig sagt: Jeg skulle ønske jeg kunne legge på meg
, men jeg har vel ikke annlegg for det… Yeah, forsiktig hva dere ønsker folkens!
Ja ferdig snakka jeg er happy, men merker at alle Coverene på magasinene gjør meg mett, jeg tenker mer på hva jeg putter i meg, og lurer veldig på om latte med soya er mye mindre fetende en om jeg har med lettmelk? Om kylling er bedre en biff.. Eller om jeg burde bli veganer rett og slett.. Kan vel konkludere med at
det er deilig og bli inspirert.. Hvis det er det vi blir?

20130525-113411.jpg

1 kommentar

 1. Kjære Erlend Elias….vennen….jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si til dette innlegg for du skjønner jeg står på andre side av den vekt gjerde…og jeg ser på deg og på ingen måte tenke- «baby, på tid å passe deg….» syns du er flott. Men gresset er alltid grønner på andre side ikke sant? Vekt presse er dårlig når den får oss til å ønske det vi ikke ha- istedenfor å være fornøyd med hvem vi er i den øyeblikk nå. Hvorfor fokusere på den lille bolle mage du kanskje har (og jeg sier kanskje fordi….ja….den vises ikke vennen) hvorfor ikke fokusere på alt som er positiv med deg?
  Når jeg ser deg, så ser jeg en person med en diger flott hjerte…som bry seg om de rundt seg- og dette har jeg kommet fram til uten å kjenner deg på ekte, men bare det jeg har blitt «kjent» med i facebook land 😉 Den flott hjerte du har skinner som en sol fra deg! Og jeg ser en mann med en av det mest vakre smil jeg har noen gang sett. Øyevippene dine er to die for baby…..du har så mange positiv deler av deg at du må ikke bortkast tiden din med å tenke på den lille magen din….og jeg skriver dette like mye for meg selv som for deg. Barna min sier jeg er super flink å gi råd til andre men ikke følge den selv. Kanskje det er slik vi mennesker er…lettere å gi råd enn å ta den selv! Jeg sier hele tiden jeg elsker kvinnelig former…MEN…..hehehehehe….det er alltid en «men» ikke sant??? 😉

  Være stolt av den du er…lille mage og alt…og kjære….har du blitt noe og tjue år…så uff…jeg er noe å tjue ganger 2….3….hahahahaha….men fy flate…livet er bare å nyte og glede seg til- det er en selvtillit som kommer med alder som kan være vakkert om mann bruker den riktig 😉

  Ok, nå går jeg ned fra prekestolen og ønsker deg en super flott dag!!!

  Varme gode ønsker til deg min venn 🙂
  Amy 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here