Image

Image

Image

ImageNå har jeg kommet hjem fra en fantastisk tur med Canal9. En uke på Tenerife med vanvittig hyggelige folk. På skjermen blir det meg, Marian Ass Hansen, Geir Bie og Guri Schanke. Jeg var veldig spent i forkant åssen det ville være å henge med folk jeg ikke “kjenner” en hel uke, det kan jo fort bli kleint. Men herregud de bekymringene var bare tull. Jeg tror jeg lo på meg en sixpack. makan til morsomme folk. Jeg har jo en venninne som heter GurO så jeg klarte jo seff å kalle Guri for Guro nonstop haha… Og det ble en veldig morsom intern greie. Ja jeg vet vi er barnslige haha.. Men det er digg. Så var det faktisk mye bra shopping der nede, det var overraskende faktisk. Vi ble så glade i hverandre på den turen, så jeg må innrømme at jeg savner hele gjengen. Vi lå på ett 5 stjerners hotell som heter Villa Cortes, rommet mitt var nesten dobbelt så stort som leiligheta mi her hjemme, så var jo nesten nedtur å komme hjem… Spa, treningsrom, barer, deilig mat, privat strand ja alt var perfekt der. Men gled dere, alt dokumenters på Canal9 nærmere sommeren;)
Solbrent er jeg blitt og håret er lysna… Jeg er så klar for sommer nå at jeg nesten ikke klarer å vente… Nå har vi fint vær her i hovedstaden da.. 18+ og sol… yummi <3
Ha en deilig dag folkens ;)
Xoxo Erlend Elias

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here