Jeg er så overveldet over all støtte jeg har fått i løpet av denne dagen – alle meldinger, telefoner, lykkeønskninger fra fantastiske mennesker over hele landet… det betyr så uendelig mye for meg, rører meg til tårer og gjør meg enda sikrere på at dette er noe jeg skal klare å komme meg igjennom. Skjønner også nå at det var det riktige valget å gå ut offentlig om dette, og ser frem til en videre dialog med Kreftforeningen om en kampanje som kan bryte tabuer rundt testikkelkreft og gjøre terskelen for å gå til legen sin mye lavere… det burde være mye bedre rutiner for menn slik som det er for kvinner når det kommer til regelmessige undersøkelser.

Nå legger jeg meg noe lettere om hjertet, og ser frem til å feire 17. mai med mine kjæreste i morgen.

Håper dere får en fantastisk dag alle sammen, med de dere er glade i.

Stor klem EE <3

IMG_6214

3 KOMMENTARER

  1. Masse lykke til, det her kommer du dæ gjennom. Viljestyrken e den beste medisin og viljestyrke… – det har du jo virkelig bevist at du har? Stor klem fra ho første du sminka på spaSpa?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here