Sex and the City

Serien som rullet over skjermen fra 1998-2004 og som har gått i reprise vær kveld siden, betyr like mye for meg i dag som når serien så dagens lys for første gang. Jeg har sikkert sett alle episodene 100 ganger, og jeg ser dem gjerne 100 ganger til.  De tar for seg så utrolig viktige ting, ting som jeg ikke la merke til da jeg så serien for første gang. De snakker rett til deg, til oss, til alle. Jeg kan jo plukke frem de episodene som har gått denne uken, der tar de opp kreft, ufrivillig barnløshet og hvordan vennskaper forandrer seg når folk blir «voksne»– Ja bla bla bla hører jeg nok noen sier, og greit nok for meg.. Men for meg er dette den beste serien som er laget. Og den har mye av æren for at jeg er stylist i dag. Selv om det nesten er 10 år siden serien ble avsluttet, blir jeg fortsatt inspirert av jentene mine 😉

Og hvem har ikke stilt seg det spørsmålet, hvem er du i serien?

Xoxo Erlend Elias

ImageImageImageImage

1 kommentar

  1. Er et MUST se på serien hver kveld!! Selv om jeg nesten husker hva som skjer hele tiden. Og ja,,,den tar opp MANGE viktige budskap også, som du selv nevner her. Kjenner igjen så mye at det nesten er litt nifst, men godt på samme tid! Fine menneskene! 🙂 🙂 🙂 Håper de sender en runde til, da den snsart er ferdig,,,,igjen! hehehe 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here