Er vi blitt en forbruksvare?En forsker sa at før levde vi sammen til døden skilte oss av fordi vi ble nesten aldri mer en 40 år. Mens i dagens samfunn må man forstå å respektere at vi byttes ut ved jevne mellomrom, det er trenden og verdens forandres.
Etter jeg leste det ble jeg skikkelig deprimert egentlig, er jeg født i feil tidsepoke? Jeg vil jo ikke levd da man bare ble 40 år men jeg vil jo leve med en partner fra den dagen jeg finner den riktige og livet ut.
Men om det absolutt ikke er normen lengre og man skiller seg for at det bare ikke «passer» lengre eller man får ett crush på en man chatter med på nettet, hva er vitsen da?
Nei jeg håper jeg finner en som ikke har samme synspunkter som denne forskeren og mange med han. Jeg håper det er litt verdier og moral igjen hos noen. Og ikke minst litt gammeldags ROMANTIKK❤️

Til døden skiller oss ad!

Kizz kizz EE

4 KOMMENTARER

  1. Det fins fortsatt noen, men ikke mange 😀 Hurra for evig troskap og ekte kjærlighet <3

    • Var så heldig å ha min kjære i 40 herlige år før han døde fra meg etter bare 6 uker sv kreft bare 57 år. Så vi holdt sammen på godt og vondt til døden skilte oss av….men treffes igjen?

  2. Romantikk er en vakker ide’ som ikke minst er nødvendig for drømmenes eksistens. Å sjekke om det finnes en lignende ide’ hos en partner anbefales. Rett ofte ser jeg hvordan ideer svever parter forbi til tross for at det er gode ideer. Hver har sin ide’ og den kan godt være motsatt av det kjærestens er. Det hadde nok ikke vært arbeidsmarked for oss par terapeuter om kjærester snakket sammen om de viktige tingene, men når det er sagt, – det finnes noen som brå-våkner i sin fineste drøm og lever videre med den som en virkelighet. Kanskje er det romantikk og drømmer vi burde dedikere oss til! Dit vi retter blikket, dit går vi!

    Date: Tue, 24 may 2016 20:56:32 +0000
    To: ester_teigmo@hotmail.com

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here