I går var en super fab dag altså 😉 <3

Var i møte med vakre Camilla, sjef på polhem norge (www.polhem.no) Pollhem er ett PR byrå der stylister, profilerte artister, alle i magasin bransjen etc kan komme og låne klær, smykker, ringer, sko ja alt du kan tenke deg. Det nyeste de har på mote er jo kathrine nørgård. Designeren som kom i rekordfart og ble en yndling hos hele kjendis norge. Møtte henne selv i går, hun er bare helt herlig. Jeg kan ikke røpe så mye men at HUN har noe spennende på gang kan jeg love dere.. og det er nok ikke bare i norge hun kommer til å bli elska;) Her er bilde fra når jeg sprang i henne på gata i går og fra visningen hun hadde med Børre, smykkekongen… SOB.

ImageImage

  Polhem  er også det største Pr byrået på skjønnhet, vanvittig mye freshe produkter, blant annet youngblood som er ett av de nyeste dem har fått inn. Jeg skal dra ned dit en dag og lage en skikkelig sak så får dere sett, det er som en candystore 😉 Yoongblood er forøvrig er helt amazing produkter 😉Image

Min favoritt er denne : Image

 

Men jeg var der i møte med Camilla av helt andre årsaker, som er så spennende at jeg nesten ikke holder ut.. Jeg kan jo ikke si hva det er ennå, sånn er jo dette livet eller spillet vi lever.. Jeg har iallefall sommerfugler i magen;) 

Camilla har jeg kjent i mange år, hun har vært ett fantastisk menneske hele veien, så lojal og hyggelig, stoler blind på den dama der. Så jordnær og god. 

Image

 

I går ville hun rocke meg opp, så jeg fikk en super glitzy gift… Jeg ble jo så glad vettu… som ett barn 😉 Den passet meg perfekt nå som det er litt regn, mørkt og kjedelig ute, denne rocker opp en hvilken som helst uværsdag 😉 Caps fra Glitter.. 😉

Image

XOXO Erlend Elias

 

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here