Min PT på Magnat, Tonje (som dere kanskje husker fra tv serien min: Erlend Elias søker lykken) skal nå få meg i topp shape så jeg kan gå i speedo på stranden til sommeren. Ja,jeg vet hva dere tenker, sist gang jeg var med henne på Magnat så endte jeg opp på intensiven i 7 dager med rabdomyolyse…Men nå har de fått en sjanse til, jeg tilgir og går videre, hehe. Og satser på at jeg havner på Nikki Beach denne gangen og ikke Diakonhjemmet. Saken med Tonje er at hun er rivende dyktig, hun er å se på det mye omtalte programmet på TV Norge nå, TheBiggest Loser, så jeg tenker at klarer hun å slanke dem må hun vel klare meg også!


Magnat er jo ett så fint sted med både leger, fysio og alt annet som man behøver, rett og slett ett hus for kropp og sjel, så nå hopper jeg i det igjen og hvordan det går får dere se her, jeg skal være flink å oppdatere og vise fremgangen! Nå er det litt opp til meg å klare å slutte med all slikkeriet som jeg putter i gapet, jeg er jo så glad i det gode liv..så jeg blir nok ingen drøvtygger, men litt oppstramming skal jeg prøve på:)


Ha en fortsatt deilig dag folkens. Legger ved noen bilder fra i går og filmen fra forrige gang, så får vi krysse det som krysses kan for at jeg ikke tar en reprise!


Klem Erlend Elias 
TerrorTonje in action – se video!

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here