Nå har jeg omsider landet litt etter hektiske dager med det ene og det andre, og tenkte jeg skulle få ned noen ord fra helgen. Mere details kommer, både om jobb og festival og alle de vakre menneskene jeg møtte. Men aller først vil jeg gi cred til Scandic Havet som jeg bodde på for første gang, hotellet er kliss nytt og hadde derfor mye å leve opp til når en lettere kresen nordlending banket på døra;) Ettersom jeg ikke skal legge skjul på at jeg ikke akkurat er noen storfan av vegg-til-vegg tepper, som rommet jeg fikk hadde, ble jeg sykt positivt overrasket da jeg fikk tilbud om en av de fineste suitene i toppetasjen. To stuer, to bad, panoramautsikt over fjell og fjord fra sengekanten. Super service, deilig frokost (fikk til og med tilgang til frokostsalen etter stengetid, ettersom *kremt* man ikke alltid klarer å komme seg opp i anstendig tid om morgenen…:) Men dette hotellet kan varmt anbefales folkens, og jeg gleder meg allerede til neste Bodøtur og satser på fortsatt panoramautsikt og sene frokoster ??

Her kan dere nyte noen bilder, og så skal jeg få skriblet ned noen ord om Parkenfestivalen og andre festligheter om ikke lenge. Men NÅ blir det rolig kveld med sofa, OITNB (herregud så bra!!!) og verdens deiligste kjæreste❤️ Ha en fantastisk kveld alle vakre sjeler:)

IMG_2605-0.JPG

IMG_2516-0.JPG

IMG_2606-0.JPG

IMG_2609.JPG

IMG_2607.JPG

IMG_2608.JPG

IMG_2596-0.JPG

IMG_2612.JPG

IMG_2595-0.JPG

IMG_2611.JPG

IMG_2604.JPG

1 kommentar

  1. Og du snakker om å treffe flotte mennesker!! Jeg er jo så glad for at jeg fikk treffe deg for første gang. Du er bare flott og flink. Og du steg nå enda mer i mine øyne etter serien Erlend Elias søker lykken. Keep up the god work! Men jeg synes at du må komme til Bodø oftere.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here