JA…. partykongen er blitt vaskeprins… Herregud snakk om fall på rangstigen… Men jeg lukter iallefall lavendel.. Litt sånn kjipern å være hjemme en fredag og vaske tøy… Men jeg har jo en vaskekjeller der jeg må skrive meg på liste for å vaske, og når jeg glemmer det… sånn 2 uker i forveien… må jeg rett å slett gjøre noe forbudt… nemlig vaske om natten haha… og de neste som skal ha maskinen skal ha den kl 7 i morgen tidlig, så da må alle spor av meg være borte.. Men jeg har vært så mye på farta, så jeg må jo bare vaske.. Egentlig er det jo dritskummelt, for det første er jeg mørkredd, for det andre er jo kjellere i bygårder generelt dritskumle og for det tredje så får jeg jo noia for å bli ferska… lol.. Men hei, hva skal jeg ellers gjøre, brenne klærne og kjøpe meg nye? Ja hadde jeg hatt cash nok hadde jeg nok vært på champisfylla nå og på shopping i morgen hehe… Men sånn er det jo ikke… Ellers hva har jeg gjort i dag, jo sett på Idol, herregud så det var boring… kveldens høydepunkt var vel å se hun fra ABBA på skavlan.. Klarte nesten å kose meg da, hadde ikke skavlan vært der… den der svorsken eller hva en skal kalle det dreper meg langsomt… Nå sitter jeg bare å ser på tlf min som durer i vei på lydløs, fra folk som sikkert lurer på om jeg skal være med på nach eller om jeg vet om ett nach… Men som den vaskekjerringa jeg er, så alt jeg har å bidra med i natt er vanish og zalo… OK, da har jeg fått klaga litt i dag også, ikke dårlig bare det.. I morgen er det personalshopping på kalenderen og mer husarbeid…. 

Jeg må jo vaske med stil da, så ikveld har jeg på meg : StarsWars genser fra Gina Tricot, bukse fra funaki og sko fra DR. Martens, solbrillene elsker jeg og de er fra Ray Ban.Image

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here