Ja da var det lørrrrdan gitt… Starta dagen med litt Personal shopping, mer klesvask før en vakker dame kom til meg 😉 Irene i canal 9 fyller 50 år, så hun ville da bli pynta opp.. Jeg må jo si hun ble riktig så fin, dramatisk make up og masse krøller, så ble tuppa plutselig en hollywood stjerne;) Jeg tok selvfølgelig ikke bilde, det tenkte jeg jo ikke på ett sekund.. typisk meg.. Så fanget i øyeblikket at jeg glemmer alt rundt meg.. Sikkert derfor jeg ikke har fått noen barn, hadde jo glemt dem igjen på vært gatehjørne, løpt ifra dem om jeg så noe kulere lengre frem haha… Jaja.. sånn er livet.  Det som er med å vaske tøy da er at de må jo brettes og legges i skapet, parre sokker er det kjedeligste jeg vet… svaner vaskedama mi.. Men hun rømte landet og jeg orker ikke lære opp en ny. Alle skriver så mye om hvor sunn dem er og hvor mye alger dem spiser og ikke minst skryter høyt å lenge hvor lenge dem har trent vær dag.. Ja jeg kan skilte med at i dag har jeg drukket 4 kopper latte og spist en lefse, sånn deilig lefse med smørkrem… Ikke brent en kalori og ikke spist en eneste grønnsak.. Sånn er det virklige livet. Valget i dag er vel så enkelt skal jeg ut eller skal jeg ikke? Det er så mye som skjer neste uke så jeg må være sharp sharp sharp…. så vurderer en rolig kveld.. Men får se da, etter man har shinet seg selv så blir man kanskje gira 😉 Ha en deilig  lørdag alle dere, uansett hva som skjer.

LEGGER MED ETT BILDE FRA DA JEG VAR PÅ TV2 GODMORGEN NORGE, HER KAN DERE SE HVOR MYE LITT SMINKE KAN GJØRE… SÅ KOM DERE PÅ BADET JENTER.. OG GUTTER.

xoxo Erlend EliasImage


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here