REFERANSER

Elvetorget

«Vi arrangerte Damenes Aften på Elvetorget mars 2017 og var så heldig å få med oss Erlend Elias! Det var veldig kjekt at han kom tidlig og brukte mesteparten av dagen i lag med oss og kundane. Utrulig kjekt at han var på Vita Exclusive og kom med sminketips til kundar! På kvelden var det foredrag og han leverte virkelig! Her var kundar i alle aldrar som var komt for å høyre han. Han har ein utrulig morsom måte å fortelle historier på, og med si nord-norske dialekt får innholdet eit forsterka og sjarmerande uttrykk. Vi lo godt og kjente oss igjen i mange beskrivelsar. Ein artig måte å formidle nyttig informasjon og gode tips på. Anbefaler ein dag med Erlend Elias, morsom og sjarmerande.»

Parat media

«Fra første telefon – alt på skinner når vi booket Erlend Elias. 
Nærmere 200 medlemmer og tillitsvalgte i Parat Media fikk servert humor, alvor og småfrekke kommentarer fra scenen.
Selv da teknikken et øyeblikk sviktet ble dette tatt på strak arm på en slik måte at salen trodde det var planlagt.
Er det noen andre som vurderer å bruke Erlend Elias så ring gjerne meg; kan ikke få fullrost han nok!»

Wellbeing Festival

«Wellbeing Festival er Norges største møteplass for personlig utvikling, helhetlig helse og livskvalitet, i Oslo, Trondheim og Bergen. Våren 2017 holdt Erlend Elias Bragstad et inspirerende og morsomt foredrag i Peer Gynt-salen i Grieghallen for våre besøkende. Bragstad byr på seg selv, har god timing, og er god på å veksle mellom humor og alvor. Erlend Elias’ budskap om at du er god nok som du er – vær deg selv, er helt i tråd med våre verdier og det vi ønsker å fremme i samfunnet! Vi håper å se Erlend Elias igjen på ett av våre eventer.»

Scandic

Tusen takk for en strålende innsats i Narvik under NM!

Studio AKM

En god latter forlenger som kjent livet, og Erlend Elias sørget for at alle fikk sin kvote denne kvelden. Å by på seg selv det kan han og vi i Mosjøen ble vitne til en mann som er tro mot sin personlighet om det er på TV eller live.
Publikum frydet seg uovertruffent, og gikk hjem når showet var ferdig, selv om ingen ville det. Vi håper det ikke blir lenge til neste gang du gjester oss med ditt fantastiske konferansier-talent. Du er alltid velkommen.
Tusen takk!
Marit Thomassen og crewet bak «BlackAndWhiteParty»

Coop Nordland

City Nord og Erlend Elias har hatt et godt samarbeid
Once you need to purchase word newspapers or term newspapers, you will have to be certain you purchase from a trustworthy reference. Discover what write my term paper is accessible and you will need to take opportunity to search about the world wide web Todo it. Find a company that is able to provide you with advice and can supply you with competitive prices, and you’re going to be able to save dollars and time!
over flere år.
Erlend
Do you frequently feel that your address writing abilities aren’t up to par? Well, fear not, because we are professional writer service going to be talking some really great tips for improving your speech writing abilities. As always, we’ll be showing you how you can compose a simple speech and what types of speech ideas you can use to your personal needs, in addition to a bit about the process that is involved with writing a speech for a group, so which you can begin immediately!
Elias har blant annet vært trekkplaster til Nattåpent på City Nord og vært konfransier for andre gjester til senteret.
Vi har også benyttet Erlend i vårt City Nord telt på Parkenfestivalen to år på rad hvor vi sammen har hatt quickstyle og foto med gjester. Dette har vært kjempepopulært!
Erlend er noe helt for seg selv. Han har et strålende humør, og en latter som smitter over på våre gjester. Erlend er en publikumsyndlig blant damer i alle aldre.
Flere har kjørt langveis fra for å møte Erlend på våre eventer, og publikumsoppmøtet har vært over forventning.
Erlend er et sikkerstikk om du ønsker et uhøytidlig og ærlig show fylt med latter, alvor og humor på en og samme gang.