Over 100 mil reiser jeg for å få fikset tennene mine. Mange tror jo jeg er gal, og det stemmer sikkert på mange måter, men akkurat i dette tilfelle er jeg altså ikke det.

Du vet når man har funnet noen som møter deg, vet hva du vil, ser deg og samtidig har kompetanse ut av en annen verden, da drar man omså til den andre siden av kloden.

Så jeg drar til Torvet tannlegesenter i Harstad, der  er de så blide og varme at det er en fornøyelse å gå til tannlegen.

Jeg ville bli kvitt alt «sølvet» i munnen og få fikset alle tennene mine, etter kreften og medisiner så ville jeg sikre at alt var i orden, det første jeg ser på hos andre er tennene, og jeg syns at hvite friske tenner er så viktig. Så 2 hele dager lå jeg på benken og kan nå gå høsten i møte med null hull og perfekte naturlig hvite tenner, for meg betyr det så mye. 

Puss puss så får du en suss?

4 KOMMENTARER

  1. Mamma va også der i går og reise fra Melbu for den gode atmosfære på toftet tann. Ho hadde krasja med dæ i heisn og fått så god energi fra dæ. Ho va så førnøyd med dagen sin i går. Takk for at du bidrar med ditt smil og gjor dagen gladere! Hurra for dæ og toftet tannlegesenter! Ps, Kom gjerne på færskskiva med brunost hvis du e innom Melbu 😉
    Klem Ann

  2. Var selv hos tannlegen i dag og er ikke i tvil om at man må finne den rette atmosfæren før man tørr og fikse noe i min munn 🙂 Ble jo kjæmpe bra det dær Erlend ! 🙂

  3. Hei EE 🙂 Jeg kan på ingen måte sammenligne meg med deg hva utseendet angår, men vi har akkurat samme litt skjeve hjørnetenner. Sjarmerende, ikke sant? Etter å ha røyka i 42/43 år, sluttet jeg å røyke for 15 mndr siden (hurra for meg)! Jeg har belønnet meg selv med utskifting av gamle fyllinger som jeg har hatt siden jeg var barn, har bleket tennene, og i det store og hele fått fikset tennene for ca. 25 tusen pænga 😉 Og det er virkelig verdt det.
    Min tannlege er Morten Stokke i Mo i Rana, kan virkelig anbefales 🙂 Happy nice smile, og god helg ønskes fra Rita 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here