Det er visst ikke bare meg som gleder meg til å treffe Maria! Hun gleder seg faktisk til å treffe meg også, og her har hun sendt meg en privat video. Herregud så gøy det skal bli å se henne, kanskje hun har med en liten tofs til meg, det hadde vært stas:) Ellers gleder jeg meg til å vise henne Nord-Norge og kaste glamour på City Nord, der jeg skal ha et eget talk show og avsløre ting dere ikke visste om Maria… blant annet hva hun gjorde og hvordan hun så ut før hun ble en Hollywoodfrue… Så har jeg en make-over overraskelse til henne, så dette kan bli riktig spennende. I’m exited! Skal oppdatere alt vi gjør så STAY TUNED!

Maria og hennes datter Sara skal gjøre to Bodø-damer nye, kanskje det er deg..? Dette blir noen dager fulle av glamour, glitter og stas. Bodøwood here we come!!

[wpvideo wyi6Di3E]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here