Image

ImageNår jeg skal fikse meg til sommeren er det viktig å være på en plass der jeg kjenner meg komf.. De som jobber der må vite hva jeg vil, gjøre det jeg ber om… uten og sette spørsmålstegn ved det.. Vil jeg ha sorte negler vil jeg ikke ha ett spørsmål om hvorfor eller en kommentar :er det så pent på gutter?

Jeg vil de skal se  og si hva jeg kler uten å formane sine personlige meninger over på meg, jeg vet jo best selv hva jeg ønsker..

Jeg vil de skal være effektive, flinke og service-innstilte.. Og ikke minst ha en behagelig pris…

Alt dette innfridde på Oslo hair & beauty, som ligger i frognerveien 3 på Frogner.

Saba på hår og Madeleine på negler, hud og kropp. Disse jentene kan få sola til å skinne på en regnværsdag og få ett begravelsefølge til å le. Jeg hadde the time of my life inne i den sjappa…. Sjappe er stygt å si for det er sykt freshe lokaler…

Skal du unne deg en digg behandlig eller bare en klipp så er det stedet.

ImageImageImageImageImageImage

Så Oslo Hair får terningkast 6… Og er vinner i Mai mnd;) Juhuuuuu…

Takk jenter for en vårklar kropp;) 

Xoxo Erlend Elias

 

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here