Vi har kvittet oss med alt gammelt «rask» og starter på null. Både jeg og Petter vil gjerne ha en særegen stil, litt pompøst, litt glamour og vi begge elsker det viktorianske. Men.. siden jeg er en maximalist er han tilnærmet «normal», så vi må gå noen runder. Heldigvis blir vi (nesten:) bestandig enig.
Jeg ønsket meg så inderlig en sjeselong som skulle være det lille ekstra og jeg søkte råd på Facebook på hvor jeg skulle få tak i den. Da var det mange som henviste meg til interiør siden www.thomas-hill.no – en side jeg aldri hadde hørt om men en side som nå har blitt helt fortapt og forelsket i… 

Jeg og Petter tok turen til deres Showroom i Bergen og dere kan glede dere til fortsettelsen for nå i høst skal vi få innredet huset vårt etter våre ville pompøse fantasier! Å som jeg gleder meg til å dele dette eventyret med dere! 😀

Se bilder fra besøket vårt her…

Xoxo EE

   
                           

7 KOMMENTARER

  1. Woooow!! Dær var det masse snasent!!! Det bordet med drivved-pinner var stili, sammen med den du sitter i…. mmmmmm. .. løøøv!!!

  2. Jada, men jeg er grinete på hele Thomas Hill – har kjørt dit 2 ganger, begge gangene i det som i følge FB og plakt i døren skal være åpningstider, men nei, fullstendig STENGT?

  3. Var på Thomas Hill showroom i går, der var åpent, mye kjempefint og flott service – så nå er jeg ikke irritert lenger?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here