Lørdag 17.00:

Erlend Elias på tråden – «Jenter pakk ned klær, sminke, bedra verden og ta med godt humør dere skal på Boksegalla! Lange kunstpauser kan en vel ikke beskylde Erlend Elias for, så før en får tenkt en tanke kommer det fra andre enden… dere drar om 30 min! Hotell er fikset!»

Plutselig satt to lattermilde 50 åringer i bilen på vei UT av Oslo til en forandring og lurte på hva vi nå hadde blitt «lurt» ut på, men Boksegalla hos X Meeting Point  på Hellerudsletta ble en kveld vi sent skal komme til å glemme! Ankom Moxy hotellrom kl 18, der vi lo godt over at vi var ventet til middag kl 18.15, altså om 15 min…..totalt urealistisk var vi enig om, alle vet at det tar litt lengere tid for voksne jenter å «bedra verden».

Men vi var fast bestemt på å ihvertfall gjøre ett forsøk selv om stømpebukser, kjole og skjørt måtte på i en fei, og da sminkepungens magiske tryllemiddel så vidt var i gang ringer Ronnie Ottem Fjære ….❤❤❤ ….som har en så sexy stemme selv Jostein Pedersen bør misunnet han! Ok…Hvem lar en slik stemme vente!….glem sminke, her var godlukt nå blitt viktigst prioritet!

På vei ut døra konstaterte vi to ting, dette måtte være de kuleste romnøklene og«Do not disturb»- skiltet vi noensinne hadde sett på ett hotell, og vi har vært på noen! lattermilde konstaterte vi også at rommets to sengene ikke kunne stå sånn, de måtte settes sammens, med så mye gulv rundt var sansynligheten alt for stor for at en av oss kom til å havne på gulvet i løpet av natta!?

Ut av døra, i høyhælte sko, i en fart og med en beslutning selv Erlend Elias hadde misunnet oss, forserte vi etasjer, ganger og trapper både opp og ned før vi «plutselig» befant oss  på Gård restaurant kl 18.25(!) og ble møtt av nyyyyydelige Ronnie, som vi fort var enig om at han skulle vi mer en gjerne kidnappet med oss på rommet og plassere midt i mellom oss! For en sexy mann, bare synd han er gift!

Småsvette, lattermild og nå overklar for noe beroligende begynte vi titte oss rundt, ingen nevnt, ingen glemt…men dette var VIP, nå har vi alltid hatt høye tanker om oss selv og egne evner, t.o.m egen prestasjon om du spør oss etter ett vist klokkeslett på natta,. Men dette så vi ikke helt komme, vi var på første rad, med selskap og bevertning enhver kan drømme om på en lørdagskveld!

… før vi har rukket tenke tanken,  «berges» vi  av nydelig Ronnie og Ellen Arnstad som nesten er mer opptatt at vi får i oss nok bobler og mat enn vi selv er på dette tidspunktet, men bare nesten…. Vi kan beskyldes for mye, men beskjedne er vi ikke… lar oss ikke be to ganger, «bøtter» ned bobler og lener oss tilbake for å bli bli de statistene vi er og har som intensjoner om å bli, men intensjoner har vi lært fra tidligere kun er kjekt å ha!

Nå er vi ikke akkurat tause Birgitte noen av oss, men dama til høyre for oss overgår oss en høy gang! Stakkars eks bokser Simen Auseth…mannen kommer godt i gang, er slagferdig og i sitt ess der han står forran oss og fleiper om VÅR manglende kunnskap om boksing da det smeller fra nabobordet,

«Du Simen, er det sant at boksere kun har store muskler , men liten penis»……???

Vi døde! For en dame, null filter og vi elsket henne allerede! ❤ Har aldri sett en mann så satt ut på null time, han skal ha for å hente seg kjapt inn, men tror det «foredraget» ble kjappere avsluttet enn først tenkt. … …var i dette øyeblikket vi forsto at dette kunne bli mer morsomt enn forventet! Vi konstaterte at Simen innehar åpenbart ikke «all» kunnskap om bokserne…hehehe

Mett på alt øye kunne ønske av tørt og vått bar det ned til boksegallaen, og for to som kun har sett en boksekamp hverseg på 50 år så var vi vel ikke helt klar på hva vi kunne forvente…. men hadde vi noen gang vært i tvil, vi var VIP med store bokstaver. Nå tåler vi begge en trøkk, mens den ene satt ytterst på setet med en innlevelse som selv Simen hadde blitt imponert over, konsentrerte den andre seg om å puste og dukke for armer som synes fly alle veier hos sidemannen! Den mørkhårede var gal, ropte skrek, spratt i alle retninger med både armer og ben, blondina dukket stadig unna svingslag og holde pusten mer og oftere enn en lege ville finne tilrådelig! …det hjalp ikke det grann at bokse-cruet sto en halvmeter fra oss å skrek ….faren var på dette tidspunktet rimelig stort for at en i publikum  gikk i gulvet før en av de i ringen!

Pauseinnslag og «beroligende» i mellom slagene var kjærkommen, Sterkt i tvil om at det siste hadde ønsket effekt… den høye mørke var så pumpa på adrenalin at vi måtte kjøre rulletrapp opp og ned for at hun skulle få utløp for noe av den! Må nevnes at samme dame 5 timer senere fant det som en god ide og kjøre hotellets heis «minutt for minutt»…..opp alle 6 etasjene, og med stopp i samtlige!!!! ?

 

For noen pause innslag!

Noen av artister som spilte på showet var :

Wildnite

Robin og Bugge

Mentum

Kamelen

Zamour

Showsisters

Vi må nevner de som gjorde størst inntrykk på oss, her var Opera, flamekasting og blåsing, akrobatikk i lianer under taket,(uten sikkerhetsline!) magedans mm…. men spør du den høye mørke så var hun  nok  tidvis mest fasinert over «damene» som viste rundernr i ringen…. Ok, dette er ikke «normale» damer, så for at selvtiliten ikke skulle få en alvorlig knekk, ble vi fort enig om at disse vakre eksemplarene var skapt på en annen planet. De kroppene var så til de grader utsatt for fortløpende kommentarer og nøye studier, og med ett kommentarfelt som sydet av misunnelse og nesegrus beundring, og med en innlevelse og ett ordforåd garantert ingen av av de gutta i salen hadde vært i nærheten av eller hatt fantasi ti å komme på….???

På dette tidspunktet ga blondina opp, godt beroliget av «drikkepausene»….var hun to timer senere nesten fryktløs, for nå ble alt oppservert og kommentert… hun så nå fram til en herrekamp der det om ikke annet ville bli noe pent og se på. Inn kommer mann nr 1….skuffelsen var til å ta og føle på i det han passerte! Nå er blondina samisk og av det høye slaget, og konstaterer fort at en finner ikke en gang så små samer på Finnmarksvidda om du aldri så mye forsøker lete etter dem, Erlend Elias ville vært en gigant i forhold! Enes skuffelse gleder så den andre alt for stort….»mosteret» ved siden av, som hadde veivet med armer og ben for to sek siden satt nå i ro og lo så hun ristet, totalt raknet det da blondina måtte reise seg for faktisk sjekke HVOR høy er disse mennene!…. …de rakk en til livet!….Så søken etter fremtidig ektemann må kontateres ikke finnes på finnmarksvidda eller i boksehallen!

 

Til alle bokseelskere, tilgi oss….vi kan nada om boksing og fokus tippet derfor alt for ofte over til sånt som dette, men ikke si at vi ikke nøt det, vi elsket det(!)

Men vi var ikke de eneste som «mistet fokus» mellom slagene, to av kvinnene i «gjengen», rett forran oss pratet og pratet. Litt forvirret snur de seg rundt til oss og ler over egen skravling, akkurat da er vi takknemlige for at de sitter forran og åpenbart ikke fått med seg vår «kakling»… Det er i dette øyeblikket vi forsøker innta en litt mer seriøs innstilling til boksingen i ringen, når de spør OSS om stillingen?!…. Altså, disse to, har ikke fått med seg knockout 30 sek før….da raknet det for oss, vi lo så vi grein, vi konstaterer fornøyd at vi ikke var de eneste kvinnene med annet fokus denne kvelden!???

Det må understrekes at jentene var best, på alle måter! …snakk om oppvisning! Når hovedkampen begynte var vi passe utslitt, nesten stemmeløs og rimelig ferdig på inntrykk. Men neida, var nå det startet! Den høye mørke ble nå så engasjert at blondina fant det klokt å rømme setet, helt fram til ringen! Smart trekk tenker noen, men lyden av slag som treffer ansikt og kropp er noen en sent skal komme til å glemme….en kan fort bli traumatisert. Du kødder ikke med de damene! Jisses, etter 10 runder føltes det som en selv hadde deltatt! Respekt! Sier som Gro Harlem Bruntland « Det er typisk norsk å være god» Katharine  Tanderz vant og forsvarte EM tittelen!

Passe mett på inntrykk, selfies med bokserne (plenty av dem, vi eier som nevnt ikke skam!) og opplevelser fant hele gjengen veien til baren, vi konstaterer fort at vi ikke er de eneste med lakenskrekk!??

Å når vi ikke trodde noen menn kunne toppe skjønne Ronnie fant sannelig Assad Siddique oss! Ja, HAN fant oss! Skuespilleren fant statistene kan en si…påsto han gikk etter latteren….??? Smeltfor en morsom og vakker mann, selvsagt også han gift!…og i tilfelle noen er i tvil, vi «samler» på kjekke menn og morsomme jenter! ??

I «følget» var den morsomme og uslepne diamanten Unni Askeland og Zahid Ali, sistnevnte turte vi bare hilse på for som en ser av bilde hadde Unni «markert» han, vi var litt usikker på om han var skremt eller betatt, men vi var ikke ett øyeblikk i tvil om hvem som forsøkte få oppmerksomhet fra hvem! ??

Linselusene hadde nå motet seg såpass opp og all sjenanse var vi på dette tidspunktet nå helt blottet for, selfies måtte til! Vakre Ine og Ronnie stakkars måtte igjen i linsa….gud forby om vi våknet dagen etterpå å hadde glemt selfies!

Nå kunne vi skrevet like mye om hva som siden skjedde, men av hensyn til familie og venner tror jeg vi stopper der, men det må nevnes at Hotellets grønne spark,  «Kiwi-sparken» som Unni døpte den, fikk en runde på parkeringen før vi entret rommet der medbrakt ble nydt med likesinnede. Vi bodde på ett hotell som er moderne og heldigvis lydisolert for gjester som oss, nå testet og godkjent om noen skulle være i tvil. Til frokost ble vi møtt av en lattermild Frithjof Wilborn som var mer en nyskjerrig, og lurte på når vi var i seng….05 skrek vi i kor !…som de to stolte 18 åringer vi nå er på tur!??

 

Takk for oss, vi elsket være VIP for en kveld!

Vi kommer igjen, bare invitere!

Klem  fra

Ine & Siv

 

(Ps. flasken er det eneste bruksspor etter oss) Heis og rulletrapp minutt for minutt ….


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here