Ja kall det hva du vil, det går ut på det samme, her er det alt fra småbarnsforeldre, fotballgutter, tilsynelatende oppegående kvinner som kaster gørr og smeller det opp på kommentarfeltet på diverse av Norges største aviser.

Hvor er årets heteropris er jo en ting som går igjen blant kommentarene, da må jeg jo bare få si- Hadde vi trengt en heteropris så hadde det nok vært en, en pris som kjempet for at mann og kvinne kunne få elske hverandre uhemmet uten at noen hevet et øyelokk, at mann og kvinne ikke trengte å skjule sine følelser for hverandre men bare leve slik de var født og nyte livet, ikke bekymre seg for å skille seg ut, få stygge kommentarer slengt etter seg, miste familie og venner, bli utestengt, banket opp eller bare det å føle seg mindre verdt! Men heldigvis trenger vi ikke heie opp de heterofile for at de skal få finne kjærligheten og kjenne på lykken livet gir, de får lov og ingen bryr seg, vi trenger ikke en årets heteropris fordi ingen bryr seg om de har funnet sitt livs største kjærlighet eller om de har to, tenk så deilig, ingen bryr seg, du kan gjøre hva du vil!

Morsomste var en dame som selv utnevnte seg som Norges største homohater og ville gjerne ha en pris for det, og det syns jeg egentlig at noen kan ta grep om å lage til henne. Så får hun sikkert en super påske;)

Heldigvis for meg så lar jeg ikke slike kommentarer gå inn på meg personlig, men selvfølgelig syns jeg det er krenkende men disse kommentarene gir meg energi, pågangsmot og jeg ser verdien i hvor viktig en slik pris som homotoppen er, for vi er langt unna det man kan kalle likestilling og jeg er skremt, dette er bare noen få utvalgte kommentarer det er dessverre mye mer og verre.

Jeg håper at om de kanskje blir konfrontert med dette, så kan de skjemmes, angre og se hvor vondt det kan være for andre når de er så slemme! Dessverre tror jeg ikke det vil skje, trangsynte mennesker er vanskelige folk, men vi har håpet!

Ha en deilig mandag folkens 🙂

Klem Erlend Elias

   

              

  

 

    

15 KOMMENTARER

 1. Jeg har selv aldri hatt sansen for homoer, men når det er sagt har homoer alltid behandlet meg bedre enn alle andre! Jeg har lagt fordommene mine bak meg. Hvorfor kan ikke alle andre gjøre det samme?
  At jeg ikke er homo selv, betyr da ikke at jeg har rett til å hate en person bare fordi han har en annen seksuell legning?
  Jeg vil sammenligne det med å hate en person fordi han kanskje er født med 1 arm eller ett bein for lite. Vi styrer ikke hvordan vi vokser til!, men vi andre som regner oss som «normale», kan styre hvordan vi tenker og hva vi velger å gjøre med dem som er annerledes.
  Tenk så kjekt om man kan se seg selv i speilet hver kveld og vite at: «I dag har jeg ikke plaget noen.»
  Kan hende det gjør noe med nattesøvnen, at man kanskje sover en smule bedre.

 2. Stå på! Selv om man reise på forskjellige måta- noen med mer stom og turbulens enn andre- så e det viktigste at man til slutt kommer fram og får det bra med sæ sjøl å den man e som person. Vi e alle forskjellig og må respektere hverandre. Noen veit bare ikke ka det betyr, men man kan krysse fingran å håpe at den dagen kommer for de også. Du e herlig!

 3. Kritikerne fra Facebook mangler jo helt klart både kunnskap om verden og respekt for andre mennesker. For å vise at du er litt bedre enn dem, burde du fjernet navnene og eventuelt sladdet bildene. Disse menneskene må skjermes for seg selv. De bør ikke få oppmerksomhet, men folk bør melde kommentarene deres til FB som støtende, og be om å få dem fjernet. Har dessverre måtte gjøre det med venners statuser tidligere. Og selv om det tar litt tid, pleier FB å rydde opp.

 4. Gratulerer med prisen og takk for at du tør å stå rak og trygg som den du er! Du baner vei for de generasjoner som kommer next 🙂

 5. Flott skrevet Erlend og igjen GRATULERER med prisen. Blir «svett» av alle negative meldinger og folks tankegang. Det er skremmende å se hva «voksne» mennesker får trøkt ut av seg og det er enda mer skremmende at disse burde være gode forbinder for sine barn. Hvordan skal barn lære seg toleranse, nestekjærlighet ,aksept for forskjeller og høflighet når foreldrene ikke aner hva det er ?

  Nei , stå på Erlend ? Jeg digger deg ?

 6. Helt utrolig hva folk får seg til å skrive på nettet! Om noe så viser jo de kommentarene hvorfor vi fortsatt trenger å sette fokus på homofiles rettigheter! Synes det er trist at enkelte fortsatt mener at man ikke er født homofil. Hvorfor i all verden skulle noen velge frivillig å bli noe som mange ser så ned på?

  Mitt barn lærer hjemme at homofile er like normale som heterofile – hadde alle barn fått samme lærdom hjemmefra hadde vi kanskje kunne overvunnet de tåpelige holdningene som skitner til samfunnet vårt!

  Stå på, Erlend Elias!

 7. Jeg kan ikke si at homofile påvirker min hverdag, så jeg forstår ikke hva disse hatefulle kommentarene kommer av. Det er merkelig hvordan enkelte har en sykelig trang til å blande seg borti kjærlighets- og sexlivet til andre mennesker. Gratulerer med prisen, og fortsett å hold ryggen rak. 🙂

 8. Det gjør vondt å vite at folk kan mene noe sånt. Vi er mennesker. Vi trenger kjærlighet. Kjærlighet er kjærlighet, avhengig om kjæresten heter Ola eller Kari. Livet er vanskelig nok uten at vi skal bruke en persons legning som en unnskydning til hat. Stå på videre! Vi er mange som ikke deler samme syn som de overnevnte.

 9. Når folk ikke klarer å bruke bredre ord enn «æsj» så sier det litt om deres mentale alder. Bare det at en tilsynelatende voksen dame finner på å utnevne seg selv om årets homohater sier jo sitt. Ikke for det, med holdningene disse såkalte voksne har så er barnehagebarn mye mer moden og inkluderende enn dem. Og jo, man er født som homofil, på samme måte som man er født hetrofil, man velger ikke dette selv. Jeg trodde alle visste dette i 2015, man burde i alle fall vært såppas opplyst. Men ingen er født homohater, det er noe man blir blant annet av følgene av å være lite opplyst, lite inkluderende, men veldig trangsynt. Og i bunn og grunn er det synd i disse menneskene, selv om de ikke kan å oppføre seg mot andre bare fordi de har enn annen legning enn seg selv.

 10. Jeg kommenterer og poster sjeldent til aldri på internett, om det så skulle være på Facebook, VG eller annet. Tankene og meningene mine er viktige for meg, men jeg synes selv at jeg har såpass mye innsikt at jeg forstår at flertallet driter i hva jeg gjør eller sier. Og når jeg ser hva andre klarer å lire av seg i det offentlige vil ikke jeg bli en del av den gruppen mennesker. Det er så håpløst å lese kommentarene på VG fordi det virker som om det er de menneskene som absolutt ikke burde kommentere som gjør det. Jeg kan nesten ikke tro at noen ville bli kåret til «årets homohater» helt åpenlyst med fullt navn. Om jeg hadde hatt de samme meningene rundt andre menneskers privatliv (noe som også egentlig er helt idiotisk), hadde jeg vært flau og holdt tett!

  Go Erlend!

 11. Kjenner jeg blir kvalm når jeg leser disse Facebook innleggene. Føler meg flau på menneskenes vegne og synes at hat på andre bare på grunn av deres seksuelle legning ikke er greit i det hele tatt. Vet ikke helt hvem du er som person, men vet at verken du eller andre som er homoseksuelle fortjener å føle seg dårlig eller få shit kastet på seg bare fordi man velger at man liker det samme kjønn. Hadde vært stolt av å kjenne deg for du står opp for den du er og jeg vet at på grunn av samfunnet vi lever i, i dag så er det ikke mange som klarer å innrømme at de har en annen legning enn heterofil. De skal ikke føle seg redde i sin egen kropp fordi de ikke blir «godtatt» av allmennheten. Kjenner at jeg blir kjempe irritert og synes at alle burde ha like rettigheter og respekt uavhengig av seksuell legning, kjønn, religion og nasjonalitet 🙂

 12. Gratulerer så mye med prisen, Erlend! Den var virkelig velfortjent. Mennesker som deg trengs i hverdagen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg nylig oppdaget deg (via paradise hotel) og jeg kjente allerede etter noen sekunder at det er umulig å ikke like deg. Du er smørblid og god. Det skal heller ikke legges skjul på at du også er en veldig pen mann! Verden trenger flere slike gode mennesker som deg. Jeg skammer meg rett og slett over disse umodne menneskene som har postet disse facebook-innleggene. Ignore the haters, og stå på videre – du er helt rå! 😉
  Klem fra Amanda Markovic

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here