Jeg var invitert hit for å være «guide», gledesgutt og talkshowvert under oppholdet til Maria Montazami i Bodø by, heretter kalt Bodøwood!

Jeg ble invitert siden jeg fortsatt innehar tittelen Årets Nordlending – noe som jeg er enormt stolt over, og det og få vise hun som er synonymet på selve ordet glamour vår fantastiske landsdel var en stor, stor ære for meg!

Jeg var eller følte meg iallefall som Graham Northon (for de som har sett det talkshowet), intervjuet Maria og hennes utenomjordiske vakre datter Sara om livet til THE Montazamis, spurte Maria om livet før Hollywood og jeg hadde på forhånd tatt kontakt med moren til Maria og fått tilsendt bilder av Maria som ung.. jeg trodde vi skulle få se stor forskjell, men nei, håret var like stort og hun var like grasiøs som hun er i dag, men klart en liten Hollywood touch har hun nok fått over seg!
IMG_6051
image4

Så på nattåpent på City Nord skulle vi også gjøre 3 stk bli ny, av flere tusen påmeldte valgte vi ut en mor og hennes to døtre. Mammaen Britt fylte 60 år denne dagen og det var hun som hadde nominert sine 2 døtre som en takk for at de hadde vært så fantastiske for sin pappa som desverre døde av kreft i mars. Cesilie og Veronica hadde da stelt han og pleiet han slik at han fikk sovne inn hjemme, som var hans siste ønske. Det var så rørende og se dette tette kjærlighetsbåndet mellom disse 2 søstrene og moren, som støtter hverandre igjennom denne tøffe tiden de går gjennom. Så det var en stor glede og kunne få oppfylt deres ønske om å få en bli ny dag med oss. Maria, Sara og jeg gjorde de nye i samarbeid med Bech Frisør og KICKS på City Nord. Se før og etter bildene lenger ned!

Maria Montazami kom for å kaste glans, spre glamour, og kanskje inspirere folket i Bodøwood til å kaste allværsjakka og kle på seg litt paljetter en helt vanlig onsdag. Jeg tror hun greide det, hun skremte iallefall bort han Jante og det er jeg glad for, han er vi vel alle lei av, iallefall hans lover og kjipe regler!

Takk CityNord, Bodøwood, Maria, Sara, Scandic Havet og Coop Nord med Cicilie i spissen for noen opplevelser jeg aldri vi glemme, mine drømmer ble oppfylt og jeg er rik på minner fra noen ubeskrivelig fantastiske dager!

Tusen takk, kizz and love from Erlend Elias!

   

  

IMG_6072

Maria, Cicile (markedsdirektør for City Nord / Coop Nord) og Sara

  

Her er noen bilder fra BLI NY – seansen…


          

IMG_7576 IMG_7591 IMG_7594 IMG_7599 IMG_7600 IMG_7606 IMG_7613 IMG_7621 IMG_7630 IMG_7638 IMG_7642 IMG_7645 IMG_7646 IMG_7652

Takk til Stian Jenssen og Frida Bringslimark for noen av bildene!

1 kommentar

  1. Takk for et flott show på City Nord, jeg storkoste meg!
    Jeg løp rett bort på Gina Tricot for å finne skjørtet som den første søsteren hadde på seg, men så kom jeg på at en flodhest er fortsatt en flodhest, selv om den er innhyllet i glitter..

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here