Så godt at jeg ikke har ord!!! Må forsterkes- HAR IKKE OOOOORD!!!

Etter en dag i trange sko, bukser som strammer, genser der jeg må holde pusten,en lue som er så tight at jeg flere ganger i dag trodde jeg fikk hjerneslag! Har jeg ikke ord hvor deilig det var å vrenge alt det trange av å kle på meg ullsokker, stilongs og verdens diggeste og største t-shorte.. Ohh lord for en frihetsfølelse!
Så begynner jeg jo å tenke, mmm tenk om jeg kunne gått slik kledd hele tiden, så behagelig og deilig.. Jeg vet jo at enkelte gjør det.. I litt mer oppgradert variant. Og da helst damer. Er jo ikke en eneste campingplass uten hun dama i adidas slippere, hvit tights med blondekant og en stor Pudder rosa t-shorte lignende overdel. Og håret opp i en stor klipe.. Hører dere stemmen hennes? Den mørke, hese, vese skranglete stemmen, og når hun ler høres det ut som en dieselmotor på tomgang!
Ja hun røyker som en skorstein og drikker irish Coffee som det skulle vært farris.. Kjenner alle og ler høyt, vet alt og elsker kortspill.
Er jeg dømmende? Ja kanskje, men klær skaper folk, og slik som jeg ser ut nå kunne jeg vært en av gjengen på campingen.
Egentlig rart at de vi tenker lavest om vet og kle seg mest behagelig. Og de vi ser opp til, de kule lizm, stolper rundt på høye heler og designbukser som er like trange som ei godt stappa julepølse.
Men sånn har det jo vært i all tid, det var jo ikke akkurat bønder som besvimte av for trange korsetter eller hadde så høyt hår at det bodde både insekter og mus inni håret! Nei dette var de rike og folk man beundret.

Så jeg tenker jo da at om man er midt i mellom hu på campingen og de som besvimte… Så må man vel være trygg.

Jeg lever jo av og kle opp folk, så jeg vet med hånda på hjerte at den gyldne middelvei er den beste.
Selv om jeg ikke bestandig følger den personlig?

Sweet dreams, uansett stilongs eller korsett ?

20131123-012949.jpg

2 KOMMENTARER


  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
    Iren Nilsen

    Maks kos med slike klær 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here