Jeg vet ikke hvor gammel man må bli før man slutter å kalle stedet man vokste opp for hjem.. Jeg har nå bodd flere år borte enn jeg har gjort i Tysfjord. Men jeg sier at jeg skal hjem når jeg drar oppover og når jeg er i Tysfjord sier jeg at jeg er hjemme. Men er det rart, med så vakker natur og omgivelser blir man jo full av kjærlighet i kroppen og veldig takknemlig.

[wpvideo kCkx3295]

 

[wpvideo rB78oz35]

 

[wpvideo S5HBU6X3]

 

[wpvideo semq2NsW]

[wpvideo rZ0RnNEM]

 

[wpvideo ICFzQ11O]

 

[wpvideo 1Bc3tqvw]

 

[wpvideo Fakoqn1w]

 

[wpvideo kK42G91O]

 

[wpvideo gyOHPpKh]

 

[wpvideo i99AUjQj]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[wpvideo fWyl7TW2]

Tusen takk for ei fantastisk stund her oppe i nord, nu går turen videre. Kizz Kizz Erlend Elias.

2 KOMMENTARER

  1. Som 16 åring flyttet jeg hjemmefra for å gå på skole men kaller fortsatt Sleneset i Lurøy for hjemme. Hjemme er der hjertet er.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here