I morgen kommer min historie her på bloggen.

Fra at hele verden var uskyldig kom ett mørke, æ ikke visste fantes.


Klem Erlend Elias

4 KOMMENTARER

 1. Kjære Erlend Elias.
  Alt du har opplevd.
  Du må vere ein veldig sterk person som klarer å kommunisere alt åpent ut til folket. Det står det virkelig Respekt av.
  Glad for at du har klart deg så godt og nådd dine mål. Ynskjer deg alt godt.
  Klem Bjørg

 2. Kjære Erlend Elias ?Herregud så forferdelig trist historie. Tenker på deg og din familie. Klem fra Marina ???

 3. Det er helt ufattelig trist at du skulle oppleve misbruk som barn, ingen barn har fortjent en sån skjebne. Vi vet jo at når det gjelder misbruk av barn er det snakk om store mørketall i forhold til hvor mange dette egentlig gjelder og overgriperen vandrer rundt ustraffet. Jeg håper du finner deg selv og at det presset du antagelig opplever nå med alt som har skjedd med deg de siste årene ikke tar tabbe på den gode personen jeg mener jeg ser i deg. Jeg tenker på deg og alle barn som er i samme situasjon som du var i. Stor klæm fra mæ. Gunn

 4. Trist alt du har opplevd. Men jeg tror og håper du allerede har hjulpet mange med din historie. Du er en fin mann fra innerst til ytterst. Og veldig glad for at jeg har fått truffet deg. Ønsker deg alt godt vakre Erlend Elias ?.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here