Det er ikke mange kremer som jeg har blitt så glad i som den serien her. Jeg har brukt den fast i ett år nå og huden min kjennes helt anderledes ut. Jeg trengte fukt, oppstramming og en krem serie som ikke hadde 100 forskjellige bokser. Med min tid må det gå raskt. Så øyekrem, serum og dag&natt krem i ett. Det er så mange som spør hva jeg bruker så nå deler jeg det med dere, dette er ingen billig serie men den gir hva den lover, ikke mye parfymert og passer bra for alle, tilogmed de med sensitiv hud. I love it! 

Her finner du litt fakta om serien.

CAVIAR OF SWITZERLAND


FORSKNING, INNOVASJON OG TEKNOLOGI
Oppdag den spennende hudpleieserien CAVIAR OF SWITZERLAND. Produktene er utviklet i et anerkjent hudpleielaboratorium på Rivieraen i Sveits. Et team av biokjemikere kjent for sin fremragende forskning innen avansert hudpleie står bak formuleringene.
CAVIAR OF SWITZERLAND-kolleksjonen gir huden det beste innenfor eksklusive ingredienskomplekser i kombinasjon med høyteknologiske, aktive ingredienser, samt nøkkelingrediensen Caviar Extract. De innovative, aktive virkemidlene tilfører huden næring og fukt som er vesentlig for hudens helse, vitalitet og utseende. Produktene kjennetegnes av den renhet, kvalitet og innovasjon som forbindes med Sveits.
CAVIAR OF SWITZERLANDs produkter produseres i henhold til de høyeste dermatologiske kvalitetsstandarder.
Huden din vil vise tydelig forbedring – omgående, dag etter dag!
 Ha en super mandag?

Kizz EE


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here