For en helg, kanskje ikke som jeg hadde planlagt. Men kroppen min sier : Tusen Takk.

Jeg skulle egentlig på parken i Bodø, men så var det noe surr med Bilettene fra Coop, jeg hadde fått men ikke de 2 som var så snille å hjalp meg med quickstyle i fjor, fikk kjøpt til hun ene.. Men da jeg fikk tak i til hun andre var tiden så knapp, så jeg kjente det ble for mye stress. Måtte jo ha biletter til alle, jeg er jo veldig opptatt av rettferdighet. Jeg skulle jo bo på Grand, det fineste hotellet i bodø, med desidert best service! Så vi får se neste år. Har jo vært så gøy de 2 andre årene med Coop og quick style teltet de hadde, men i år hadde de 100 år og feira det med litt nostalgi, gratulerer med dagen!

Så har jo planen egentlig hele året at jeg skulle på Hvalstrand festivalen, ikke visste jeg eller hadde tenkt på at det var samme helga som parken, så det ble liksom borte i alt mayhamet, pluss at det er i nærheten av der jeg hadde huset, og det er jo ikke akkurat sine xr man vil møte om man skal kose seg. Så jeg fant ut jeg skulle dra på findings på Bislett, elsker jo slik musikk. Men da det startet å regne ble jeg hjemme. Så sjokk 4 you and more sjokk 4 me.. Så jeg har meditert, gått powerwalks, stretch, pustet og hatt fullstendig stillhet. Fantastisk deilig, angrer ikke ett sekund, så tusen takk Erlend Elias det har vært en nydelig helg, jo takk iligemåde! Hehe, Neida så gærn er jeg ikke, men jo jeg nyter mitt eget selskap og det tror jeg vi alle må lære oss.. Elsker du ikke deg selv, hvordan kan du elske noen andre? Helt usosial kan man jo ikke være så a avsluttet denne fine helga i Frognerparken med min søte gode venn Lillian, det e godt med venna man kan flire med!

Nu e det snart ei ny uka, nye muligheta! Go 4 it!

Smask EE!

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here