Mandag, deilige mandag. Føler liksom livet starter på nytt hver mandag. Med blanke ark og fargestifter tel som Alf Prøysen sang. Alle spillopper fra helga blir liksom visket ut og man går stille og rolig videre.

Jeg startet denne mandagen med å vaske klær, nede i fellesvaskeriet klokken 7! Superfornøyd lukket jeg døra inn til vaskerommet etter jeg hadde satt på en maskin. Gikk to skritt bortover, så snur jeg meg ser på døra.Nøkkelen! Nøkkelen som bestandig står i vaskeroms døra er borte og døra har smekklås, jeg resonnerer, jeg tok nøkkelen ut av døra og la den på vaskemaskin, gikk ut og lukket døren! Faen! Jeg prøver alle nøklene på hanka mi ingen passer, jeg får en smule panikk. Klærne jeg skal ha med meg på ferie er der inne..
Jeg løper opp til sjefen i styret, roper og skriker om klærne mine som ligger der inne og nøkkelen som også ligger der inne, at jeg skal på ferie bare om noen timer…
Han ler godt før han sier : Vent litt, skal bare hente brekkjernet.
Jeg ser for meg nå hvor kostbart dette blir, men akk jaja, man må jo betale for sine feil. Endelig kommer han ut, i hånda har han en skinnende nøkkel.
Han ler godt.. Jeg får klump i halsen… Det ordnet seg..

Når enden er god, så er alt godt 🙂

Ha en deilig mandag folkens 🙂

Xoxo Erlend Elias

20130715-084134.jpg


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here