Heile livet e ikke bare glitter å glamour, selv om man skulle ønske det. Min favoritt serie igjennom alle tider er jo AbFab med Patsy og Edina, og hadde jeg kunne valgt hadde jeg levd som dem. Uten bekymringer og med en bestevenn, uredde og gærne. Men livet er jo ikke som på film. Men jeg skal innrømme at jeg har ALDRI gledet meg så mye til en film slik som de kommer med nå, det skal bli en eventyrlig gjensyn!Vi har alle vårt. Jeg klager ikke, jeg har en ubeskrivelig fin familie og noen sinnsyke gode venner, som står her last og brast. Men en ting når sykdom og tragedier inntreffer er at man får opp øynene, man ser hvem som er «venner» og hvem som virkelig er venner. Det har nesten vært den tøffeste prossesen med alt som har skjedd, men også veldig fint og få ryddet bort dårlige energier og folk som bare hang på, av en eller annen grunn. Men vi alle fortjener en Patsy eller en Edina i livet vårt?

Her er bilder fra min siste kontroll, jeg tror at det er helt fint med meg, so no Worry, men klart en liten angst har man jo. Men 17 august så skal jeg få svar og er alt bra er det 6 mnd til neste gang.Frem til 17 august legger jeg det helt bort, fokuserer på nuet, det er jeg blitt flink på, men jeg er ennå i øvinga, ikke tenke på hva som har vært eller hva som kan skje. Du e her, akkurat her og NU. Så gå ut å lev?


Kizz EE 


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here