Nå hadde jeg ikke så mye valg ang operasjon av nesa, det måtte gjøres. Veksthormoner som barn som jeg måtte ta fra 9-13 om jeg ikke skulle ende opp som kortvokst gjorde nesen min mye større enn den ville vært naturlig.

 

En godartet svulst ble operert bort fra bihulene for en 8 år siden, gjorde neseskilleveggene skjeve, etter en mislykket operasjon, og et par slag fra en x som knakk den allerede skakke nesa gjorde ikke akkurat den bedre. Så operasjonen skulle ta 2 timer. Jeg hadde fått en kul øverst, noen kaller det en araberbump, om det er rasistisk å si må beklager jeg med en gang, og tuppen hang ned, ørnenebb kalles det, beklager til alle vakre ørner, men så lenge jeg ikke har vinger så vil jeg heller ikke ha nebbet.
Det som var at det skulle være en innvendig operasjon, men legen fikk litt sjokk. Den var helt ødelagt pga. det jeg forklarte øverst, så de måtte skjære den opp og operasjonen tok 5 timer. Jeg har lenge gått med en hvilepuls på langt over 100, og den har gått drastisk ned allerede. Fordi som ble påvist var at jeg pustet igjennom to knappnullshoder, så man kan jo si at jeg har hatt litt lite oksygen oppi toppen. Det syns jeg forklarer veldig mye, Hehe. Både den sinte storbonden som
måtte ta seg en sykedag og valg av X’r.. så herregud man kan jo aldri vite hva som skjer nå. Kanskje jeg blir akademisk anlagt og skikkelig forutsigbar og kjedelig.. nei Gud forby.
Jeg ville ha en lite nese, en Hollywood nese. Men Bjørn Tvedt ved Akadamiklinikken sa at han opererte på en måte at det skal se naturlig ut. Og grunnen til at jeg ville ha den så liten var på grunn av mine komplekser, men jeg er veldig veldig glad for at legen sto på sitt. Den er fortsatt veldig hoven og vil bli en helt annen form, men jeg er kjempehappy allerede, mest av alt fordi jeg puster. Det er sykt hvor mye en kan venne seg til så man tror det skal være sånn. Jeg puster, jeg er opplagt, jeg kjenner dufter, jeg må ikke ha nesespray 5 ganger i timen. Det er så sykt. Jeg har prøvd en oksygenmaske en gang, og nå føles jeg har det på 24/7.
Jeg fettsugde også halsen, etter kreften, så ble det endel hormoner jeg måtte gå på, og ett resultat ble at det ble valpefett som ikke gikk bort. Så da fikk jeg det bort i samme slengen. Samtidig fjernet jeg siste rest av fillers i leppene mine i dag. Så nå er de helt naturlige. Og nå når det som enda er hovent går ned, blir jeg helt naturlig og mer lik slik jeg er født. Og det kjennes godt!
For dem som driver å hater på diverse sider og i kommentarfelt, keep om going. Jeg eier meg og jeg vil være lykkelig. Og skjønner ikke hvorfor noen skal rakke ned på meg for det. Men om dere føler dere lykkeligere av det så kjør på.
Til dere som støtter meg, tusen takk. Jeg vil med min åpenhet vise at det er lov å forandre/gjenskape seg selv med hjelp fra profesjonelle leger. Det burde ikke være tabu, eller noe som er hemmelig eller noe man skal være flau over. Vi lever i 2018.. Det er ditt liv, du er stjerna og har hovedrollen, og du bestemmer over din kropp!
Denne operasjonen er ikke sponset, betalt selv og står 100 % for min avgjørelse. Men jeg er glad jeg ventet til jeg var skikkelig voksen før jeg gjorde dette, kroppen, sinnet og alt forandrer seg. Men når man er 35 år, da er man forhåpentligvis ferdig utvokst.

Love u all! Kizz Kizz EE❤


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here