20140401-222251.jpg

I dag var det altså min tur å date Leo, hva kan jeg si?
Det var fantastisk, det var gøy å møte en gutt med en helt annen bakgrunn enn meg, helt annet tankesett og ett helt annet syn på livet!
Men om han er en sykt dyktig skuespiller eller om han bare er veldig open minded og veldig tilpasningsdyktig det vet jeg ikke. Han sklei iallefall rett inn i hjertet mitt som den skjønneste gutten jeg har møtt, og han slipper nok ikke unna klørne mine så lett, vi blir nok kompiser 4 life skal du se. Nå er jo #TypenTil nominert til Gullruten, den gjeveste tv prisen man kan få, og jeg er sikker på at vi vinner, ja jeg sier vi, tar litt av æren denne sesongen.. Fjellene oppi nord er verd en pris eller 3.
Takk for alle de deilige tilbakemeldingingene dere har sendt meg på Mail, Twitter, Facebook, sms, instagram osv. Leser alle og blir like happy hver gang jeg får slike fine ord!
Klem til alle dere vakre sjeler!

20140401-222235.jpg

20140401-222244.jpg

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here