Ja da fikk jeg besøk gitt… Hellstrøm kan jo egentlig bare gå å legge seg, for jeg fikk vel en enda sintere mann på besøk. Lederen av landsforeningen for overvektige Jørgen Foss kom!
Jørgen hadde fått beskjed om at jeg føler meg litt tykk, noe som bare ble pinlig når han kom på besøk.. Men han tok alvoret og raidet hele kjøkkenet mitt og kastet alt jeg syns var godt.. Litt sånn klein stemning sånn i begynnelsen… Men etter litt kjefting og smelling ble vi gode venner og han lagde vel tidenes beste middag.. Hadde jeg husket oppskriften skulle jeg spist det vær dag:)

Så om du vil se meg blir kjefta på og dratt rundt på årets nazi shopping så kan du det. Episode 3 er ute på #DBTV (Dagbladet nett tv).

Ny episode vær søndag på #ErlendEliasSøkerLykken

Klem ?

20140311-233538.jpg

20140311-233627.jpg

20140311-233655.jpg


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here