Jeg skulle skrevet om dette for mange dager siden, men livet tar meg om jeg kan bruke det uttrykket.

  

Jeg vet mange venter spent på oppfølgeren til Kragerø Resort, og jeg har fått så mange mail angående det. Jeg har ikke så lyst å utdype det så veldig mye mer nå, det blir så negativt og jeg liker ikke å ha fokus på negative ting. Men la meg si det slik; en samarbeidspartner til Kragerø Resort ringte meg og ville ha meg til å slette innlegget, han mente jeg gjorde hans jobb med å rekruttere gjester dit vanskelig. Ok, leit for han, men jeg hadde den opplevelsen jeg hadde og den står jeg for, så jeg lot innlegget stå. Men jeg ringte selv til direktøren Jørre på Kragerø Resort og hadde en grei og lang prat, det kom ikke så mye konstruktivt ut av samtalen men jeg fikk fortalt han mitt syn og han fikk fortalt sitt. Grunnen til at jeg ringte han var fordi det var flere av de ansatte som kommenterte på bloggen, deriblant en som ville svært gjerne fortelle at jeg hadde drukket 2 glass med champagne osv, noe som faktisk er taushetsbelagt, man kan jo ikke utlevere gjestene og hva de har spist og drukket etc, ja sånn ser jeg det iallefall. Men NOE bra hadde hvertfall kommet ut av mitt opphold der og mitt blogginnlegg sa han, og det var at de var blitt mye mer samlet ettersom de så på meg som den «store stygge ulven» som hadde ført dem alle nærmere i den sammenhengen at de følte seg urettferdig kritisert… Jaja, da kan jeg vel si at jeg gjorde en litt alternativ teambuilding for de ansatte på Kragerø resort! 

  

Vi har iallefall ikke fått noen som helst form for kompensasjon ei heller noen unnskyldning, så jeg legger denne saken død og vi drar nok et helt annet sted når vi skal samle energi og piffe opp kjærligheten neste gang.

  

Ha en deilig dag alle dere.

Klem Erlend Elias 

2 KOMMENTARER

  1. Du er herlig og fortjener alt bra!
    Noen bedrifter kan bare ikke ta kritikk 🙂
    Kos dere på neste kjærestetur <3

  2. Jaja, Kragerø Resort viser jo bare sin uprofesjonelle holdning til gjester ved å oppføre seg sånn. De skyter seg selv i leggen om igjen og om igjen. Haha du er god på teambuilding om du vil eller ikke 😛 Tipper de mistet mange flere kunder nå. De skulle bare lagt seg flat med en gang men det har de visst ikke skjønt ennå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here