Dette er litt trist.

Fikk nettopp en skjermdump av bloggen til Sophie Elise, der hun indirekte sier at jeg er stygg på innsiden. Fordi jeg rett før operasjonen ble spurt om jeg trodde dette ble en vane og om jeg trodde jeg kunne bli hekta. Da sa jeg at jeg ville ikke ta en Michael Jackson eller en Sophie Elise. Og ja Michael var nok ikke den peneste etter alle operasjonene, men jeg sa ikke noe om det. Men nå var han veldig synlig operert og Sophie har vært veldig åpen om alle sine operasjoner. Jeg er veldig hyggelig mot jenta når jeg møter henne, fordi jeg liker henne og liker at hun er så ærlig om ting. Om hun har gjort litt for mye i litt for ung alder er hennes valg, jeg dømmer ikke. Det jeg jeg mente med min Kanskje sleivete uttalelse er at jeg kom nok ikke til å bli hekta eller gjøre om på hele ansiktet eller kroppen. Og nå er jeg omtrent sikker på at det ikke kommer til å skje. Fordi å være så øm å hoven over lengre tid, og det at jeg må holde meg så i ro er uvanlig for meg. Heldigvis brukte jeg Akadamiklinikken som er så dyktige så jeg ser at dette blir ett bra resultat. Men som sagt, etter en godartet svulst som ble operert bort for en del år siden i bihulene, og det ble gjort en dårlig jobb, og med ett uheldig valg av en x som knekte nesa mi 2 ganger. Så var det som å puste igjennom ett knapphullshode. Jeg gikk jo på veksthormoner fra en alder av 9 til 13, fordi kroppen min ikke skilte veksthormonene ut i kroppen, så da måtte jeg ta det om jeg skulle bli over 140 cm, og det ville jeg jo såklart. Men en av bivirkninger er at brusk vokser, så jeg hadde store komplekser med nesen allerede som tenåring. Og det å vite at dette er ikke den nesen du ble født med, det er pga bivirkninger pga en medisin, og den i tillegg er ubrukelig pga grunner nevnt ovenfor så måtte den opereres! Jeg valgte da å både ta det slik at jeg fikk puste, men også formen på den slik at den kunne bli som den skulle vært fra starten av. Så om du kjære Sophie Elise tok deg nær av det, så beklager jeg. Vi har i flere år hatt en hyggelig tone og gjort flere gøye ting sammen. Det var flåsete av meg å si noe slikt. Men nå trodde ikke jeg du var så selvhøytidelig, jeg trodde du oppriktig talt ville skjønne hva jeg mente. Men jeg vil ikke såre noen, så legger meg flat og håper vi kan være hyggelige med hverandre neste gang vi møtes. For det kommer jeg uansett være mot deg og det vil som det alltid ha gjort, komme fra hjertet. Hadde jeg vært en med albuer, falske intensjoner, eller stygg på innsiden, så hadde jeg nok vært en annen plass enn jeg er i dag! Klem Erlend Elias, som nå kan har fått oksygen omløp helt opp i hodet, så kanskje det blir mer gjennomtenkte ord fra meg heretter, og ikke minst bra med mer Air in the brain når jeg neste gang går på date . Kizz & Love ??

For å se hva Sophie Elise reagerte på Se her!


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here