Når man feirer jul i nord må man kle seg deretter. Er så glad for min pels fra Møller Pels, første gang jeg ikke har vært kald etter en timers tur med India. Deilig lue fra Barfota. Skjerfet er fra Holzweiler. På hendene har jeg verdens fineste julegave som jeg fikk fra min far, 150 år gamle ulvevotter fra min GrandOnkel som lette etter gull i Alaska. Håper dere også holder dere varme og setter pris på deres julegaver❤️

Ønsker dere en fantastisk romjul fortsatt. Klem Erlend og India?

 

 

 

 

 

Har veldig lyst til å se hvordan deres juletre er pyntet, så send gjerne et bilde av det hit: EE@erlendelias.no


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here