For en tid, berg og dalbane, sorg, redsel, angst, smerter og håp.Er så takknemlig for alle støtteerklæringer, folk som har sendt healing, gode energier og varme tanker. Det har mildt sagt vært TØFT!

   
 
For meg har det vært en wake up call på at vi ikke lever evig og at tiden vi har er dyrebar. Jeg har også fått sett hvem mine virkelige venner er og jeg har sett enda en gang hvor vanvittig viktig min familie er, de er uerstattelige! Jeg har fått et innblikk i det norske helsevesenet hvor vanvittig dyktige de er, sympatiske og varme. 

  
Jeg har gått i flere uker og trodd at jeg skulle dø, så alt er forandret for min del, verdisynet, tanken på hva jeg drømmer om og hvor jeg vil og hva jeg ønsker å oppnå. Jeg var hos legen i går og fikk vite de endelige svarene, og jeg kan nå takke alle dere som har bedt for meg og ønsket meg alt godt, tumoren er fjernet, det var ikke spredning og jeg er kreftfri!!! 

Jeg skal tilbake om 3 mnd på kontroll, inntil da skal jeg ta det forholdsvis rolig, la såret gro, få psyken tilbake og ta innover meg at jeg har nå virkelig fått livet i gave, jeg gråter når jeg skriver dette, gledestårer, jeg får være med videre og ingenting gleder meg mer enn det! Jeg syns det er så viktig og opplyse om akkurat denne typen kreft som rammer unge menn, så jeg har inngått et samarbeid med Kreftforeningen og skal sammen med de skape mer fokus rundt testikkelkreft.

TUSEN takk for all støtte, og takk til alle som har sendt mld til meg som har varmet så vanvittig mye i en veldig vanskelig periode av livet mitt.

Noen mnd nå med pleie så er jeg i farta igjen og nå skal dere få se og høre mye mer fra meg enn før, håper dere ikke blir lei, for nå skal jeg leve som hver dag var den siste ?

Tusen takk.

Varm klem fra Erlend Elias

…og en ekstra stor klem til familien min, som jeg er så glad i.

   
 

63 KOMMENTARER


 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
  Anne

  Nå ble jeg skikkelig skikkelig glad! Hjertelig til lykke med livet, rett og slett!!!!! ?

 2. Fantastiske nyheter? Nå er det bare en vei å gå og det er opp og frem❤️ Lykke til videre Erlend. Carpe Diem ?

 3. Velkommen ’tilbake’ til livet. Har vært hvor du er og vet hvordan du har det nå. Nyyyyyt! Takk for at du deler, det hjelper mange. Hils til Petter. Det er slett ikke enkelt å være kjæreste i slike situasjoner. Hilsen fra oss i sofaen på Hemnesberget i Nordland. ?

  • Så glad på dine vegne! Lev livet et øyeblikk av gangen….masse gode ønsker for deg og din familie!

 4. E så glad og takker for at vi skal få følge dæ i masse masse år…:-) masse lykke til videre i livet ditt sammen med dine kjære Erlend Elias 🙂 vi heier på dæ skal du vite 🙂 du e bare best 🙂

 5. Fy søren sååå bra!!!! Du er et vakkert og varmt menneske!!! Hils Petter og si han skal pleie deg! 🙂 stoooor klem

 6. Det va dagens gode nyhet! Takk for at du gir så mye av dæ sjøl, atter en gang. Du ser, det ordner sæ for snille gutta! Lev hver dag, ska æ og prøve å etterfølge! Klæm ?

 7. Åååå, så fantastisk å høre♡♡♡ Ønske dæ alt godt for framtia♡ Nyt sommer og bevar lykkerusen du kjenne på no♡

  God klæm ♡

 8. Erlend er så lettet på dine vegne..takk gud at alt er vel nå..nå ble jeg gla vi vil ha dæ hær på jorda leeeenge ???

 9. Så hyggeli å høre at alt går bra. Ønsker deg alt godt i livet. Vær opptimist og se lyst på livet.??

 10. Å – så fantastisk. For en gledelig nyhet, Erlend Elias❤️ Da er det bare å fortsette å omfavne livet – som du er så flink til. Men gå sakte nå som du skal finne formen igjen. Jeg skal ta en champisskål for deg og livet på bursdagen vår??Stor og varm klem til deg?

 11. Hej! Så himla härligt att höra att det gick bra! Massor av krya på sig kramar! Ta hand om dig och de dina.

 12. For en super flott nyhet og ikke minst gave ♡ Nyt dagene, kjæresten, barna, familie, venner og sist, men ikke minst Livet 🙂

 13. Heia Erlend!
  Så utrolig gode nyheter å få! Jeg kjenner igjen tankene dine da jeg har hatt kreft selv. 8 mai i år fikk jeg beskjeden om at jeg regnes som kreftoverlever og er friskmeldt – jeg kan love deg det ble bobler i bøtter og spann den kvelden! Ett gl bobler har det også vært for hver kontroll med gode nyheter. På mange måter er det å få en smell i livet en gave i seg selv; man ser ting i et annet perspektiv. Det som tas for gitt blir plutselig uendelig verdifullt, og det er så godt å se hvem som står som fjell rundt en. Det gleder meg at du knytter deg til Kreftforeningen og er så åpen om diagnosen. Jeg tror fast på at du er med å utgjør en forskjell og bidrar til at flere gutter sjekker seg. Jeg ønsker deg all mulig hell og lykke på veien, og gleder meg til å følge deg fra sidelinjen. x cb

 14. HURRA for deg! så godt å høre. lykke til videre erlend elias, du er virkelig et nydelig menneske 🙂 heier på deg!! :*

 15. Det var en god nyhet! Heier på deg og alt du gjør og står for! Du er et fantastisk menneske.

 16. Himmel og hav nu ble jeg kjempeglad, stor varm klem til deg? Må bare si du er kjempe tøff som går offentlig ut og forteller om en sykdom som har rammet deg og hvordan du opplever følelser og alt rundt det. Jeg er helt sikker på at det vil hjelpe mange som får tekstikkelkreft og føler det som et tabubelagt emne,,, Altid godt og dele? Ønsker deg god bedring og husk og ta vare på deg selv og dine kjære? Lykke til med samarbeide med Kreftforreningen ?

 17. Så bra at du deler,og flott at du roser helsevesenet ,har vært der du er, og kjent på lykkefølelsen når en får beskjed om at en er kreftfri.Til lykke

 18. Så godt å høre kjære Erlend ❤️? Jeg ønsker deg alt godt for framtiden..? God Bamseklæm i fra ho Mona Tollefsen?

 19. Hei på deg. <3
  Jeg er så glad på dine vegne at du nå kan legge kreftsykdommen bak deg og se fremover. Jeg fikk selv brystkreft i januar 2013 og er frisk i dag. Lev livet nå og nyt hvert minutt. Det er slike opplevelser i livet som gir oss en wake up call. Ha en fin sommer.
  Klem fra Toril 🙂

 20. Så fint å lese. Gratulerer 🙂 DIn gode sjel blir nok enda vakrerere med de opplevelsene du har med deg fra prosessen. Måtte de gode tankene gro videre i deg og måtte de vonde hviskes bort. Stor varm klem til deg fra ei Steigenjenta 🙂

 21. ?Så gode nyheter til deg som er et utrolig herlig menneske. Flott med din åpenhet. Fortsett med å være den du er. Klem

 22. Så deilig å lese! Håper du kommer deg fort og at du finner tilbake til den «gamle» Erlend Elias 😀 Klem fra ei Narvikdame som du har spredt humor i tilværelsen til ! Suss og klem

 23. Nå ble jeg kjempe glad !! ☺️☺️ Min mor ble kalt inn igjen da de hadde funnet noe i brystet hennes. Det var de lengste timene i mitt liv. Alt var bra, og det er som du skriver: man får livet i gave på nytt ❤️ Stå på videre og saml krefter etter det tunge psykisk,

 24. Hei Erlend Elias 🙂
  Veldig godt å høre at du er kreftfri. Mange følelser å tanker som kommer til overflaten nå. Min sønn 16 år fikk testikkelkreft med spredning når han var 14 år. Et sjokk og grusom beskjed. Han måtte gjennom 4 operasjoner og cellegift. Men idag er han frisk 🙂 det er såååå viktig at du setter fokus på akkurat denne kreftformen. Tabubelagt emne, takket være min sønns lærer som tok opp dette i seksualundervisningen på skolen gjorde at min sønn tok steget og fortalte meg om kulen han hadde funnet. Jeg tror denne læreren reddet sønnen min fra og dø fra meg. Stå på fortell alle om dette så er du med på å redde mange liv. Jeg er ihverfall utrolig takknemlig for denne læreren 🙂 masse lykke til <3 klem fra en takknemlig mamma

 25. Fantastisk gode nyheter! For en gave! Ønsker deg lykke til videre på din reise gjennom livet. Vit at du i kraft av akkurat den DU er gir du styrke til veldig mange mennesker. Fortsett å være den gode, ærlige, morsomme og dyktige Erlend Elias jeg har fått inntrykk av at du er. Vi som ikke har deg i umiddelbar nærhet (som en kollega eller familiemedlem, venn) er heldige som får være med på det du deler av deg selv og livet ditt. Takk skal du ha 🙂

 26. Hei Erlend!
  Så utrolig godt å lese. Vi har selv vår lille Martin på 10 år som for tiden behandles for Leukemi. Vi vet akkurat hvordan du har hatt det. Martin er også kreftfri, men han må behandles med cellegift i 2 år til for ikke å få tilbakefall. Lev og nyt livet ditt og sett pris på de vennene som alltid er med deg, de andre er ikke verdt deg og din tid. Vårt motto mot kreften er FULL GASS!!, det sender vi videre til deg. Klem fra Martin og mamma???

 27. Masse god bedring Erlend, så flott å lese at du nå er kreftfri og klar til å dele din historie. ❤️
  Jeg følger deg videre, slik som jeg har fulgt deg i årene frem til nå.
  Takk for at du deler med oss, både glam og fashion, men også de mer viktige opplevelsene man har.
  God bedring, ønsker deg alt godt ❤️
  Ina

 28. fantastiske nyheter, og er så glad på dine vegne! du er et herlig hjertevarmt menneske!

 29. <3 <3 Nyt og takk hver dag i ydmykhet, skjønnheten kommer innenfra dypet av deg selv, elsk det og nyt kjærligheten i deg selv. Som det skjønne mennesket du er, universet har en plan for deg, nyt veien og dagene, ønsker deg alt godt, ha en nydelig restitusjon <3 <3

 30. KJÆRE ERLEND – dette er good news og du sitter antagelig igjen med en enda dypere innsikt og mer skal du få. Jeg er såååå glad på dine veiene. Veldig glad i deg!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here