Siste året har bydd på så mange utfordringer, det har vært mitt beste og verste om jeg kan si det slik. Jeg har vært veldig sliten og ofte syk, og det viste seg dessverre å være kreft.

Testikkelkreft er tabubelagt og det første jeg følte var en slags flauhet, det er ikke likt meg. Det kommer kanskje av det ikke snakkes noe særlig om testikkelkreft, og jeg vil gjerne bryte tabuet rundt det og la det bli mer åpenhet og info rundt denne typen kreft som er den hyppigste kreftformen for gutter og menn mellom 18-45 år.

I kveld er jeg gjest hos Dorthe i God Kveld Norge, der letter jeg på sløret og forteller hvordan jeg har det.


16 KOMMENTARER


 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
  daniel

  god bedring til deg erlendelias har fått kreft

 2. Stakkars deg lille unge mann ??
  Har også noen i familien med kreft akkurat nå, så tårene spratt når den kjendisen jeg liker best avslører noe slikt ??
  Du får slå den tilbake med et kraftslag ?
  Æ ska bankes for dæ ❤❤❤

 3. Ønsker deg masse lykke til! Du er sterk, og med din positivitet og livsglede så klarer du dette. Heier på deg 🙂

 4. Hei vennen!

  Dette er så utrolig vondt å høre, for ingen fortjener å få en slik lumsk diagnose. Vit at denne tiden blir tung og tøff, men det kommer til å bli bra. Du har støtte av mange gode og varme personer som står deg nært og mindre nært. Det er godt at en så profilert og sterk person som du har blitt og er, står frem om det å ha kreft.
  Jeg kommer til å tenke mye på deg fremover, så gi meg en lyd hvis det er noe jeg kan gjøre for deg! Sender deg mange varme tanker i en herlig blinget konvolutt! Klem

 5. Med ditt pågangsmot og positive innstilling vil du kunne bidra til at andre kan oppleve kampen mindre ensom og kanskje litt mindre mørk og tung. Heier på deg.

 6. Kjære EE…holdt på å si at æ vet korsen du har det, men d gjør æ jo ikke…men æ kan lett sette mæ inn i følelsesregistret som vil komme…e sjøl ramma to gang og har gått igjennom både opr, cellegift, herceptin og alt som følg med over en lang periode…men, du e så positiv, hold på det, hent fram humor og galgenhumor, utrolig kor langt man kjem me d…masse lykke til, æ følg dæ hver dag…klem t dæ fra mæ?

 7. Ka ska en si da, blir litt fattig på ord, men syns det e fint at du fortell om det og krysse fingran for at du blir frisk. ?

 8. Jeg føler med deg Erlend Elias! Heldigvis er det flinke leger som hrt gode resultater med denne typen kreft! Dette greier du! ??

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here