Ja da ble jeg ingen masterchef… Veldig kjedelige greier egentlig, følte jo jeg startet å få det litt inn i fingrene. Det var iallefall en vanvittig kul opplevelse, ble så glad i den gjengen, både mine konkurrenter og de bak kamera.
Jeg skulle øvd litt mer før jeg kom, eller frisket litt opp heter det vel. Det er ikke alle som vet det men jeg er faktisk litt utdannet innenfor mat, hehe. Gikk kokk og servitør på videregående så ja jeg burde klart å slått ut ett par stykker iallefall.
Men jeg er super happy for at jeg klarte meg så bra som jeg gjorde, så ønsker jeg de andre lykke til, pass på fingrer og tær:). Jeg er btw skadefri fortsatt:).
Takk til alle som heiet på meg, DERE gjør meg SÅÅÅ glad.
Smask.

IMG_1962.JPG

IMG_1955.JPG

IMG_1956.JPG

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here