Etter 2 glass med champagne så blir jeg Justin Bieber mixed med Michael Jakson… Ser kanskje mer ut som en mix mellom Tina Turner og Diana Ross med tanke på at jeg ALDRI kan få høyt nok hår og etter 3 glass starter Turner foten å virkelig bevege seg! Men jeg skjønner jo dagen derpå at jeg virkelig ikke er en rockestjerne eller bor i las Vegas for det tror jeg også etter 5 glass, da er det hæla i taket og kjører det en limo forbi så prayer jeg den og inviterer alle med på en liten raid, helst toppløse opp ut igjennom taket i vinduet, om det er 6 minus grader tenker jeg ikke på, herregud jeg er i las Vegas baby!!!

Lakenskrekk har jeg bestandig hatt, og er som regel den siste som går, fordi jeg har bestandig noe gøy å prate om, og veeeeldig mye på hjertet! At jeg er blitt profilert og folk sikkert ringer tlf sin rød for å fortelle news dagen etterpå bekymrer ikke meg, der og da! Men klart tanken slår  meg når jeg våkner opp uten alle mine ringer, i fremmede sko og uten stemme etter en liten tur opp og ned Bogstadveien ut luka på limoen, som visste seg og være en Skoda, så noen bilder?!

 Men det er befriende å være meg, for hvem andre kan jeg være. Jeg er god nok, gal nok og jeg elsker at jeg finner Las Vegas midt i oslo sentrum som ellers er en litt kald og kjedelig by.  

 Men nå skal jeg faktisk på en rekreasjon tur sammen med en venninne, uten tlf, limo, høyt hår eller skinnbuksen. Det skal jeg i møte om på onsdag og det ser jeg frem til! Yoga, frisk luft, opplevelser, det blir nok minner for livet? Namaste?20130601-122646.jpg 

 Hår by Hairport!

Ha en fortsatt deilig uke!

Kizz kizz EE!

2 KOMMENTARER

    • Å jodda,Erlend Elias, VISST er du verdens beste Rockstar! 🙂 Herlig at du viser sidene av deg selv, som en blanding av alle verdens beste stjerner. For du er deg selv på godt og vondt, og slike som deg skulle det ha vært flere av. MER GALSKAP TAKK, (eh, ikke ifra deg, Erlend, du har vist nok for denne gang.) Klem.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here