Bilder og info kommer senere. Men jeg må bare fortelle at jeg var i en hysterisk eksplosiv brann i helga, så jeg litt redusert og i sjokktilstand. Mitt liv kan jo bare aldri være rolig og fint, det må være ett eller annet hele tiden. Så nå blir det sykehus og advokater igjen.

Legger ved en liten video av forleden dagens Dagbladet,der jeg var midtsidegutt. Og en søt liten video fra mine naboer ?

Vi sees i kveld på Tv Norge?

[wpvideo 6xZ3dhU3]  [wpvideo mYYJ20gU] 

2 KOMMENTARER

  1. Jeg heier på deg i 71 grader nord.. Synes du er så modig 🙂 men har lest at du har hatt kreft, men stemmer det at du har hjernesvulst også? Synes jeg lest det et sted eller er det bare oppspinn? Har nemlig en venninne som også har det og da må jeg si at jeg tar av meg hatten enda mer for deg!! Grattis at du tørr å utfordre deg selv så mye i en såpass tøff livssituasjon.. 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here