Hei❤️

I dag er det den store dagen, i dag blir en drøm oppfylt, i dag er det payback for alt slitet som jeg har hatt. I dag ÅPNER JEG MIN EGEN SALONG. I dag åpner ERLEND ELIAS HUSET. I dag er en veldig spesiell dato for meg, bestefar som var min bestevenn og han jeg så opp til blitt 95 år.

Jeg åpner sammen med Dr. Tone Fleischer som er spesialist på medisinsk kosmetikk. Inni huset blir dere å finne alt dere ønsker , frisører, negleterapauter, hudpleiere, bryn/vippe extension, fysioterapaut, kinesologi og make-up artister. Jeg har plukket bransjens beste samarbeidspartnere, så dette blir fantastisk.

Dette er grunnen til lite blogging, lite sosialt liv og at jeg har vært så lite synlig out there.. Jeg har jobbet så J**** mye for å nå dette målet. Huset er fra 1800-tallet og er fredet så oppussing tok sykt lang tid, alt måtte gjøres av spesialhåndtverkere.. Så siden juli har vi drevet å flikket å styrt, og i dag åpnes det, jeg kan nesten ikke tro det.

Gleder meg til å vise dere bilder å få presentert mine samarbeidspartnere;)
Nå må jeg fikse alt til åpningsfesten i kveld.
Smask?

IMG_2404.JPG

9 KOMMENTARER

 1. Tøffing!
  Masse lykke til. Jeg gleder meg til å besøke deg i salongen til sommeren. Det trengs et aldri så lite røsk her, ser du 😉 Klem (og hjerte)

 2. Gratulerer så mye! Tøft gjort! Og veldig moro! Må komme innom på neste Oslo-besøk!
  Hilser fra alle dine venner på Tjodalyng!
  Lykke til videre! <3
  Klem fra Heidi

 3. Gratulerer så masse med salong åpning , håper jeg får sjansen til å besøke den en gang , alle gode ønsker og lykke til fremover , vennlig hilsen fra Steigen 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here