Ja i dag hadde jeg bursdag  gitt, jeg hadde tenkt å si jeg ble 29 mens så sa en fantastisk dame til meg, ; Du har jo ett magisk år i vente, Jesus året! Jesus ble jo 33 år vet dere og det ble jammen jeg også i dag! Hipp hurra for mine sålangt 33 år;)!

Jeg har hatt en himmelsk dag, ja når vi har først blandet inn Jesus hvorfor stoppe der, jeg har vært omringet av engler og de 3 vise fantastiske familiemedlemmene mine har skjenket meg 33 roser og har betalt alle utleggene for hunden som vi får om noen få dager, jeg er i ekstase! Helt fantastisk at vi skal bli en til i familien, føles nesten som en jomfrufødsel og ett mirakel på en gang!

Og tror dere ikke hele perleporten åpnet seg og sang med når selveste engelen Guri Schanke kom hit og sang sin nyeste singel, jeg hadde ikke plass på stuen så i kjøkkenkroken hadde hun en intimkonsert bare for meg! 

Hør sangen her : http://open.spotify.com/album/7H32FZDvWCD6l2FwIFGKCm

Takk for alle meldinger, tlf og tanker jeg er så takknemlig og rørt. Helt vilt fantastisk føles det.

Kizz kizz EE❤️

        

  

 

1 kommentar

  1. En glad sommer til deg som har fått livet i gave på nytt. Jeg blir så rørt når du deler din glede og takknemlighet. Alle gode ønsker til deg og dine kjære❤️

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here