Avogtil er det litt rart og tenke at jeg liksom er blitt «voksen».. At det er leiligheta jeg bor i som er mitt hjem?! At det er her jeg havnet og at jobben, vennene og det jeg gjør på fritiden er mitt liv… Fordi jeg føler meg jo ikke «voksen» og etablert. Jeg føler jo at mitt hjem er hjemme hos mamma og pappa, så er jeg liksom her på ferie hehe.. Litt enkelt forklart da. Grunnen til at jeg kom til å tenke på det i kveld var at jeg så rundt meg og mye av sakene jeg har her, er jo ting jeg har tatt med meg «hjemmeifra» altså fra barndomshjemmet mitt. Jeg har vel drømt om å flytte til oslo så lenge jeg kan huske, men i drømmen bodde jeg i en stor hvit blokk midt i sentrum med utsikt utover en gate der det var yrende byliv, masse biler og spennende ting som skjedde utenfor hehe:) Tror den drømmen var hentet fra en scene i en Olsenbande film:) Jeg endte jo opp i en gul lavblokk med utsikt mot trikken ett godt stykke fra sentrum. Men husker når jeg akkurat hadde flyttet hit, for nå nøyaktig 11 år siden, så var det veldig stort for meg. Oslo generelt var VELDIG stort, jeg gikk meg vill omtrent vær eneste dag, jeg husker jeg
satt og drakk kaffe ved spikersuppa og når jeg tenker tilbake på det i dag så føles det som om jeg var i central park i new York, det er morsomt å tenke på, i dag er det bare noen benker jeg går forbi… Men jeg glemmer aldri første gang jeg var på Frogner, Bygdøy alle var altså så laaaaaaang, og jeg følte jeg var så laaaaaangt fra sentrum, og hele dagen gikk jeg rundt og beundret de flotte bygningene.. Ja det var tider, rart at ting blir så mye mindre når man blir kjent. Vi har vel alle opplevd å skal kjøre til ett ukjent sted og turen dit tar evigheter mens turen hjem går på ett blunk:)
Uansett, det er her jeg bor, i oslo.. Som jeg kanskje kan kalle min by? Eller må en være født i byen for å kunne si det?
Ja hva spiller det for rolle egentlig, jeg er nå her, bor her og jeg lever her:)
Men hjemmet mitt vil bestandig være hjemme hos mamma og pappa tror jeg:) xoxo Erlend Elias

20130603-011004.jpg

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here