Går rett på sak.

Får så mange spørsmål av både presse og mannen i gata, -hvorfor kjører ikke du samme taktikk som Løke? Legger ut bilder og stygge tekster av han. Tekster som er er bare laget for å få meg i ett dårlig lys, og bilder der han sammenligner meg med den ene etter den andre, som en av verdens verste diktatorer. Både homofobiske tekster og tekster der han gjør narr av meg. Som en post der han skriver at han plukker ikke blomster men leter etter skiftenøkkel og føles seg helt feil fremstilt. Altså gjør narr av hva jeg har sagt, og vipps så er han på god morgen og laget oppsatser med BlomsterFinn. Så han skor seg jo godt mediemessig med å være slem og oppfordre til netthets av meg. Men svaret til dem som lurer på hvorfor jeg ikke gjør det samme! Det er så enkelt at skal jeg komme på god morgen Norge, eller noen annet sted vil jeg gjøre det på bakgrunn av mine egne handlinger i det virkelige liv, men jeg vil ikke komme pga at jeg driter ut og er stygg mot en annen person på nett. Så når jeg så han på GMN og fikk vite historien bak, så syns jeg faktisk de tapte seg veldig i mine øyne. Her kan man netthetse andre for så komme på skjermen. Lavmål syns jeg det er. Men dem om det. Jeg gir alt av meg i farmen på godt og på vondt, hvordan de klipper og limer det har ikke jeg noe kontroll på, så hva de velger å ta med vet jeg like mye om som dere. Sier jeg noe støtende fremover i farmen som jeg sikkert har gjort, skal jeg være den første som sier unnskyld. For jeg vet at in the heat of the moment kan mange ting sies, og jeg er en løs kanon så absolutt ingen engel. Så sier unnskyld med hele hjertet men jeg tilgir også lett tilbake. Ting kan skje.

Men nå har dette med Frank Løke pågått siden 1 januar, der han bruker meg som en hakkekylling for å få medias oppmerksomhet, og det er litt synd at han ikke har flere baller å spille på… man skulle jo tro det med tanke på hans tidligere karriere.

Jeg har aldri spilt noen form for ballspill men har prøvd så mange ganger å legge denne ballen død og så kommer Løke å kaster den opp i lufta igjen.

Håper også media kan se dette, de er vel ikke så sneversynte, eller er dem det? Isåfall så støtter dem jo netthets og mobbing, hva skal andre tro da? Jo konsekvensen av netthets er at du får komme på TV, og bla lage oppsatser med blomster Finn osv!

Han er som sagt en far… lurer på hva Løke som er så full av aggresjon hadde gjort om hans barn ble utsatt for slike ting han nå utsetter meg for?

 

Jeg må få tilføye at jeg lar det passere, det går ikke inn. Jeg tar alle fine kommentarer med meg alt det andre får ligge i fred. Men jeg syns ting går for langt, og jeg er sjokkert over både Frank som snart er 40 år og sier at dette er bare på gøy, vi har hele Norge sørget over historiene om de som tok sine liv pga mobbing, hadde jeg ikke vært rustet og hatt litt erfaring fra media, da vet jeg ikke hvordan det hadde gått med meg. Og da tror jeg ikke det hadde hjulpet om Frank sammen med media hadde dukket opp og sagt i begravelsen, men det var jo bare for MORRO.

 

For dette er alt annet en morro, det er netthets, personangrep, oppfording til mobbing og jeg hadde trodd bedre både om Løke og media!

 

Heldigvis har vi en konge som har skjønt alvoret. Og kanskje media burde spille kongens tale i reprise ett par ganger både innad i mediehusene og ut så folket får se, tror folk trenger enn oppfriskning. Barn tar etter voksne, og la nå Norges ekte Konge være ett forbilde

 

 

og ikke kongen av oppgulp og netthets!!!!!

 

Ha en super dag og smil til verden for det gjør jeg.❤️< strong>Klem Erlend Elias???

18 KOMMENTARER


 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
  Helene

  Du har ett hjerte av gull? Godt du er sterk nok til å heve deg over det. Ønsker deg alt godt Erlend Elias❤️

 2. Erlend Elias ❤️ Du er fantastisk ❤️ Ikke la nett-trollene ta deg! Det er alltid noen som må sko seg på andres ulykke. Du minner meg om mange av mine beste venner, venner jeg har valgt fordi de er snille, følsomme, EKTE, impulsive og ikke alltid tenker over hva de sier i farta, som sier hva de føler i øyeblikket, slik at man slipper å lure på hvor man har dem #nofilter ❤️ Digger det. Vi kaller hverandre idioter hvis vi synes det i øyeblikket, og tilgir fordi vi vet at vi ikke går å synes det om hverandre foruten i den eventuelle situasjonen. La det være som fjertlukt, la det sive forbi deg og ikke pust det inn å la det bli en del av deg! Love

 3. Dette er en av grunnene til at jeg ikke liker denne programformen. Et TV program som går ut på å herse, lage konflikter som underholdning. Som om det ikke fins nok av det i samfunnet. Det er kun egnet til å fyre opp under slike holdninger. Det må da finnes andre muligheter å underholde på!

 4. Syns han går langt over streken! Nett troll e det værste, han vise at det er OK og mobbe andre å han skal liksom være ett «godt» FORBILDE for de unge??? Ser det…

  Stå på Erlend! Du e unik å en kjæmpe kar! Digge dæ❤️
  Hadde ikke sett på farmen kjendis om det ikke va for dæ❤️

 5. Kem e Frank Løke egentlig? ? Aldri hørt om. Stakkars mann, må hakk på andre for å prøv og få sæ et navn. Alle vet jo at mobbera e di største taperan, ikke de som blir mobba sjøl!

 6. Erlend Elias, hvor skal jeg begynne. Du er et stort forbilde for mange der ute, meg selv inkludert. Jeg blir så utrolig imponert over hvordan du hever deg over kritikken og direkte ondskapsfulle komentarer. Blir på en annen side direkte rystet over de tydelige narsisistiske trekkene til Løke. Hvordan en mann som det kan kalle seg både far og ektemann er for meg utenkelig. Opptredenen din på god mogen Norge var imponerende. Dirketesendt tv hvor en mann sitter å henger deg ut, men der du selv klarer å holde deg sindig gjennom det hele. Det krever en mann! Tror og håper at hele norge ser deg for den fine personen du er! Stå på videre, du er en inspirasjon for oss alle <3

 7. Stå på Erlend Elias, den netthetsingen Løke driver med er IKKE greit! Er så skuffa over at han oppfører seg sånn og at han tanker det er greit fordi det «bare er på morro»
  Det er IKKE morro å lese de spydige kommentarene hans, og det må være en slesk følgerskare som finner den type mobbing underholdende.
  Du gjør en fin figur i Farmen, og du har fine verdier. Litt dramaqueen til tider, men med glimt i øyet er det bare sjarmerende. Heier på deg!!

 8. Frank Løke rekker ikke Erlend Elias til leggen engang 🙂 Stå på Erlend, folk elsker måten du håndterer den lille løken 🙂

 9. Jeg er så enig med deg, Erlend.
  De voksne går fram som eksempel for de små, og alt for mange voksne lærer barna sine å være dømmende og krenkende ovenfor andre mennesker. At media støtter opp under dette forbauser meg ikke i det hele å store, 90 % av det som sendes på tv er deprimerende . Virker som de vil ha en syk verden. Hvorfor vises det ikke selvutviklende og positive innslag på tv? Og hvorfor er fokuset på det negative hele tiden ?

  Jeg synes du er kjempetøff, og har fulgt deg på sosiale medier og på nett i noen år nå. Du virker være et kjempe bra menneske, og jeg synes besluttningen om å ikke ta tilbake med samme mynt var veldig fornuftig . Du er et mye bedre forbilde for barn enn hva enkelte andre viser seg å være ?

  Stå på, du er herlig ! ?❤️

 10. Stå på Erlend. Du er tøff å et godt forbilde med å ikke synke like lavt som løke å henge ut folk. Digger deg å hadde ikke sett på farmen om ikke du var med. Stå på ❤

 11. Hei,

  Forstår at TV2 lurer og klipper på en måte som skaper drama.

  Når det gjelder Løke så forsøker vel han egentlig å kjøre en Jantelov1 på insta og treffer ikke like bra, han har vel vært klar i media på at dette er «tullekonto».

  Det jeg dog finner svært merkelig er at du er å finne i utallige intervjuer hvor du i alle sammen er negativ til en ny deltager, og som regel flere i samme intervju. Det virker som om din oppfatning er at alle andre har feil, er homofobiske, løgnere eller noe annet. Du derimot er ærlig, spiller ikke spillet og blir mobbet av alt og alle.

  Det er jo liten tvil om at du er den som i etterkant har fått desidert mest medietid, og veldig ofte legges ting frem veldig ensidig, gjerne av programledere eller med intervjuede som er veldig enig med deg.

  Jeg personlig er nok mer Løke type, når det kommer til jobbing og konkurranse. Dog ikke samme behov for ha stempel som Action Jackson. Har heller ikke kommet til å poste samme på sosiale medier.

  Etter å ha sett og hørt på deg, og da på intervjuer i etterkant, så har jeg en sterk følelse av at du ville stemplet meg som en av disse ‘testosteron-idiotene’. Du virker å være så opptatt av at du «føler» deg selv stemplet, så du stempler alle andre.

  En kommentar fra deg som f.eks. er ganske stygg; «Ho Martine, skiløperen som alltid e sjuk liksom… Ingen lagspiller å de e vel fordi ho alltid e sjuk å ikke kan å vær på et lag…. HAHAHA».

  Ikke ment som kritikk i den forstand, men egen egentlig et ønske om å få høre om du synes jeg er på jordet? Eller om man noen ganger også må se seg selv litt mer i speilet? (No pun inteded for din del?)

  Forøvrig så må jeg jo gi deg masse kudos for å lage underholdning.

 12. Hei . Erlend Elias det er Henriette hermansen Haugland jeg ønsker en bursdagshilsen den 21 desember 2018. Og husker du meg fra oriflame for lenkeside jeg er kjempe glad i deg Erlend Elias

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here