Vi har lenge snakket om familieforøkelse, og nå er tiden kommet. Gjennom Dyrebeskyttelsen Bodø har vi nå funnet vår nye lille baby. Jeg syntes det å kunne få gi et hjem til noen som trenger det er et privilegium, og vi har vært frem og tilbake på hva slags rase vi ville ha og hvor vi kunne kjøpe fra. Og helt ærlig, det føles mer riktig å hjelpe noen som trenger et hjem, hvilken rase og stamtavler betyr ikke så mye for meg, kjenner at dette er SÅ riktig. Så jeg gleder meg nå på alle måter og nå har tiden endelig kommet 🙂

MEN! Vi er 4 i familien og derfor har vi 4 forskjellige navneforslag. Legger ut en avstemning nå, og blir super happy for alle som hjelper oss med å stemme frem det riktige navnet til vårt nye lille nurk.

STEM HER 🙂

11355554_10153387665508659_1326533808_n

15 KOMMENTARER

  1. Gratulerer knaillmykje med familiens lille nurk! Eg har stemt Maya, men synes likevel at Karma pass bedre. Du kan jo bare si at det var din idé. Klemmmma i fleng til deg! ???

  2. Hei og gratulerer ? Det var jeg som traff dere I påsken i Bodø. Jeg hadde en boxervalp som het Sjarm. Husker dere fortalte at dere hadde lyst på hund. Så flott at dere vil hjelpe dyrebeskyttelsen ved å overta en hund som sårt trenger nytt hjem.
    Masse lykke til både store og små.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here