Her går det unna gitt....

I dag har det vært helt Texas, starta grytidlig i dag at jeg var og filmet med Canal 9, der skal vi lage noe så veldig så gøy altså;) Så har besøkt sykt mange kule steder og hatt mye morro… Kunne vært mer morro, eller jeg kunne vært mer morro, før 12 på dagen er jeg generelt ikke så morro hehe, jeg kvikner liksom til i 1-2, da begynner liver mitt.. Men andres liv starter jo som regel noen timer før så da er det jo bare å henge med, jeg vil jo for all del ikke gå glipp av noe;) Så etter påske skal vi fortsette filmingen, jeg elsker å jobbe med de proffe folka;)
Så rett etter det var jeg og ble fotografert for en nettbutikk som jeg skal fronte, hemmelig ennå, men jeg kan si GLED DERE… Jeg gjør iallefall det. Fantastiske ting som jeg gleder meg til å kunne få dele med alle andre;)

I de siste ukene har jeg jo omtrent ikke vært ett sekund alene, så når jeg kom hjem nå så låste jeg opp døra og ropte :HALLOOOO… LOL, jeg har bodd alene i snart 4 år… hahaha.. da er du bra sliten i hodet. Vet ikke hvem jeg forventa som skulle komme løpende imot meg eller rope kjærlig hallo tilbake..
Uansett nå er det helg folkens, har litt småjobbing i morgen på dagen, så skal jeg til Mettis my friend i morgen kveld, spise litt, og klippe barna hennes. Så er det pakking, vasking, stryking… så reiser jeg mandags morgen.. Men vi snakkes før det.
Xoxo Erlend Elias

2 KOMMENTARER

  1. i love your blog, follow my fb website Ja’dore By Design & follow me on twitter at @BrittanyDobbins

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here