Lille Raptus.
Kjære vakre søte deilige Valpen! Det har stormet siden ulykken, tlf, sms, Facebook, Twitter, instagram, ja u name it… Har ikke tall på hvor mange støttende ord jeg har fått, og for en sympati for den lille babyen! Noen hatbrev har jeg også fått, der de klandrer meg og mener det var min skyld. Men det kan jeg ikke ta til meg. Dette har vært en forferdelig tung tid for meg, og jeg skal ikke nekte for at jeg har hatt virkelig ille skyldfølelse også! Men det skjedde på sekunder, og jeg var under en meter fra Raptus når svanen kom å banket han opp. Jeg håper oslo kommune får opp øynene og setter opp skilt, det er faktisk ikke alle som vet at det er svaner med barn der oppe, heller ikke at de er ekstremt aggressive. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi kunne forutsett at noe slikt ville skje, da hadde jeg aldri aldri aldriiiii ville dratt opp dit! Raptus er nå operert, han sover for det meste, får medisin 2 ganger om dagen, har gips på beinet som må skiftes 1 gang i uka, etter 4 uker må han opereres på nytt så er det 4 nye uker. Så hvordan det blir å gå med han, er det dessverre ingen som vet ennå! Jeg er bare så lei meg for han var virkelig ett prakt eksemplar av en hund, lydig, leken og lettlært. Så glad i mennesker og så tillitsfull. Hele barndommen hans er jo på en måte ødelagt. Men han har jo fått bred mediedekning, både NRK, Dagbladet, Nordlys og div sosiale medier har jo skrevet om denne ulykken, så håper han har fått opp øynene til andre hundeeiere/passere om hvor farlig det er enkelte steder. Så håper jeg Fabian Stang nå går å henger opp ett skilt ved smedstaddammen.. Det er jo utenfor Hegnar sitt kontor, så de kan jo samarbeide de 2, dele på kostnaden:) Uansett nå vet dere litt Åssen det går med lillegutt, han er ennå inne i en kritisk fase som veterinæren sa og blir nok værende hos oppdrettern som er hundesykepleier! Jeg har mareritt om det om natten, så tør ikke tenke på åssen han har det <3

Jeg hadde akkurat tatt ett bilde av Raptus og glemt å slå av kamera, så når jeg la den i lommen gikk den over på film. Så hele opptrinnet ble filmet fra lommen, så alt er dokumentert på lyd. Det hører dere på Dagblad tv.
Har lagt linker med her, så får dere sett og hørt hele historien.
Så er det litt bilder fra etter ulykken og noe fra før han ble skadet!
Xoxo Erlend Elias

NRK
avisa Nordlys NRK TV«>NRK TV

Dagblad TV/ Hør skrikene

20130708-190308.jpg

20130708-190324.jpg

20130708-190336.jpg

20130708-190348.jpg

20130708-190408.jpg

20130708-190427.jpg

20130708-190436.jpg

20130708-190452.jpg

20130708-190504.jpg

20130708-190619.jpg

20130708-190648.jpg

3 KOMMENTARER

  1. Er jo generelt menneskevett Synes vi ikke trenger alle advarsel skilter. Tenk så «stygt» det ville vert i Naturen om det var satt opp skilter Alle steder hvor det var Fugler /dyr. eller vert fare. Så lenge det er dyr fugler i området og nå er jo hekkesesongen Noe de fleste vet. Har selv en hund og går mye der det er fugl og der har jeg alltid i hodet, vær obs. Har vert i nærkontakt med Svaner før både ved Smestad dammen og Østensjø vannet, men de har bare Hveset og brust med fjæra som advarsel først og da er i hvert fall min hund trukket seg unna. Ellers Så håper jeg det går bra med hunden

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here