IMG_3959Da er 2015  forbi og 2016 blir det nye året, med blanke ark og fargestifter til.
Jeg er jo vokst opp med foreldre der begge har vært lærere så det er ikke mange år siden jeg begynte å føle at nyttår var starten på ett nytt år, til da hadde jeg min nye start vært høsten da skolen startet og slutten på året var da sommerferien startet, og de mnd i mellom var bare totalt ferie. Men nå og virkelig i år er det ett nytt år i vente og en ny start.

2015 startet med at jeg reiste til Mexico for å style bilder for TV3 i forbindelse med Paradise hotell, Per Heimly var fotograf, og vi hadde en amazing tur.

 

Så ble jeg kåret til Norges mest innflytelserike homo av nettstedet gaysir, en utrolig stor ære, jeg fikk holde foredrag for Sametings presidenten om hvor viktig det er med likstilling for homofile opp mot heterofile og da med tyngde på samiske homofile, jeg fikk også overvære Sapmi pride i Karasjok, fantastisk.

IMG_2898-0

Jeg var så heldig å få være i flere dager med Maria Montazami og hennes datter Sarah i samarbeid med Coop nord, vi fikk sett Bodø og omegn på sitt vakreste.

 
Hadde så masser jobber fra januar, så utrolige spennende og meningsfylte oppdrag, en ubeskrivelig morsom senvinter og vår, men så fikk jeg plutselig konstatert kreft og ble lagt inn på sykehus, operert og alt gikk bra. Men det var en ære å bli gjort stas på av Se og Hør med ukas Champagne etter jeg var åpen om sykdommen på God Kveld Norge på TV2.

 

Men det å komme seg over en slik operasjon fysisk og psykisk har vært veldig tøft, det tar lang tid, så det ble en rolig sommer sammen med min samboer og barna, vi kjøpte hus med basseng og jacuzzie, fantastisk hus, der jeg plukket ut alle fargene og bestilte de lekreste møblene fra Thomas Hill, det er lang leveringstid men jeg visste at alt ville komme slik at hele desember ville bli perfekt, inntil da måtte vi bare bo litt i esker og midlertidige møbler.

Men jeg hadde mye å se frem til å tenke på, så sommeren gikk. Jeg var jo også å bli invitert på parken i år også av CityNord og det er jo en høydare.


1 september var det dags, da ville jeg se hvor mye kroppen min tålte og hvor sterk psyken min var blitt, så da starten jeg turen 71 grader nord, helt ellevilt og crazy.. Mest spektakulære, vakreste men samtidig så døden nær følelse, om jeg vinner hele greia for du se til våren, starter i slutten av februar på TVNorge.


Når jeg kom hjem fra reisen så skjedde det en del ting, man var kanskje forandret, sterkere, uansett så ble det desverre slutt med meg og samboeren, men ting tar tid og det ble en tur til London på oss, det var en magisk tur på mange måter og jeg elsker London.  IMG_7889-0

Men rundt 1 november flyttet jeg ut fra drømmehuset mitt, akkurat idet møblene ble sendt til oss, men det materielle er jo ikke i fokus, men det er klart at det er litt kjipt å ikke få se krona på verket etter 4 mnd med venting. Uansett, jeg flytter nå tilbake til min leilighet på Lilleaker som jeg nå har under totalrenovering, titter på møbler og det skal bli en leilighet fra en annen verden, mitt drømmested, noen kvadrat mindre, ikke basseng og ingen jacuzzie men fyllt med trygghet og kjærlighet.
Jeg har så mange prosjekter på gang, fortsetter samarbeidet med SKINTECH, har fått nytt managment som er så utrolig flinke, masse reiser er booket og jobber landet, det blir en travel start men jeg gleder meg.IMG_8361-0

 
Gruet meg litt til jul pga bruddet og redsel for å føle meg ensom, men denne jula har bygd meg så opp , I’m back. Det å få troen på seg selv igjen etter å ha vært trykket så langt ned at man tilslutt ikke visste hvem man var, det fortjener ingen. Så fight 4 Your rights Darling! Aldri har jeg hatt en så stor omveltning i mitt liv som travle morsomme dager til kreft og samlivsbrudd, men som dem sier : what doesn’t kill you makes you stronger og det er så RIKTIG!IMG_8545-0
Jeg har maur i beina, er så klar for det nye året, starte alle prosjektene bruke tid på mitt nye hjem, pleie vennskap med mine nære venner som har stilt så sykt opp for meg denne tiden.. Og som nyttårsforsetter: Jeg skal leve etter mine verdier for de er riktig for meg og jeg skal kjempe for den rettferdigheten jeg mener er riktig. Aldri gå på akkord med mine moralske prinsipper men høre på hjertet. Være snill med dem som er rundt meg, men også snill med meg selv. Leve i nuet og slutte å angre på ting jeg har gjort og ikke gjort. Alle sitt liv er en film og du spiller hovedrollen i din film, og i min film skal jeg være stjerna.IMG_5523-0
Godt nytt år til dere alle, takk for at dere følger meg på denne berg og dal banen.IMG_6559Love u all. Smask EE

4 KOMMENTARER


  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
    Guro B Sandvik

    Du er bare herlig – måtte flere ha vært som deg <3
    Godt nytt år Erlend Elias!

  2. Fantastisk inspirerende? du er sterk, kul, flink og et flott forbilde, på alle måter? ?! Du kan gjøre alt du vil?

  3. Nå har jeg både ledd og grått!Det finnes bare en av deg Erlend Elias.Å takk gud for det!❤️Ønsker deg alt godt,du har begge beina plsntet på denne vakkre jord.Kjempeglad i deg ???✨? Merete ?

  4. Ja måtte det være flere slike som deg ?? Gleder meg så til å følge deg videre på veien?? Ønsker deg et knall, superdigg nytt år ??

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here