Ja vi kan si hva vi vil, tro, håpe og ønske. Men sannheten er vel at sommeren er på hell, dessverre!
Men det er jo ikke bare trist da, med høsten kommer jo så mye spennende, folk begynner studier, noen skifter jobber og andre har fått mer ut av sommeren enn en flørt, de møter mørketiden med en kjæreste under armen:)
Jeg elsker høsten, det er min favoritt årstid og det av flere grunner. For det første kan vi kle på oss igjen, og høstklærne er bestandig sykt kule, de er ikke så tette og voldsomme som vinterklærne, de har ofte kule snitt og man kan virkelig mixe og fremtre som virkelig sexy:) på en sivilisert måte!
Så har vi jo skogen som blir til ett fantastisk kunstverk i alle verdens farger 🙂

Men samtidig som sommeren har vært deilig, varm og romantisk så har den slitt noe veldig på oss. Hår, ansikt og kropp trenger MYE pleie nå etter en sommer med mye sol, bading, solkremer og ikke minst beina våre som har fått gått mye barbeint.

Håret må kures, klippes og antakeligvis farges om du driver med det!

Ansiktet må ha mye fukt, og behandling. Solkremer i ansiktet fucker ansiktet dessverre litt opp og du kan oppleve at du har fått litt uren hud, eller det folk kaller solkviser.
En time hos hudpleier er ett MUST!

Beina dine har sikkert kjempe hard hud under beina nå, kanskje neglene trenger en stuss før dem igjen skal opp i trange pumps:)

Selve kroppen er det viktig og peele godt nå fremover! Den har fått så mye solkrem, oljer og aftersunkrem på seg så nå må den virkelig skrubbes slik at den er klar for høsten. Når du gjør dette riktig minsker du risikoen for cellulitter, nupper og ekle kviser:)

Jeg skal i dagene fremover nå komme med de beste tipsa som er, vise dere mine favoritt produkter og hjelpe dere til å få tidenes beste høst:)

Sommeren er ikke reist helt ennå, men viktig å være tidlig ute.

Jeg går fast på oslo Hair & Beauty i Frognerveien 3. Der hjelper de meg med å se best mulig ut. De har alle behandlinger du kan tenke deg. Så skal du gå til eksperter ringer du å booker time der. Hilser du fra meg får du 10% rabatt der, tlf 22181818
Jeg bruker Saba & Madeleine 🙂
Ha en deilig søndag folkens.

Xoxo Erlend Elias

20130811-161848.jpg

20130811-161944.jpg

20130811-162024.jpg

20130811-162043.jpg

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here