Akkurat nå sitter jeg på flyplassen… I ro og mak sitter jeg å sutrer innvendig over at jeg kjøpte korte Boots og ikke høye Boots i dag… Når jeg var langt inne i sutreland ble jeg brått revet vekk og vekt opp till ett bråk fra en annen verden! En ustabil kjerring sto å hylte å skreik på en stakkars eldre kvinne.. Du stinker, skjønner du det, du stinker ropte den gale dama, fortsatte med: det svir i øynene mine, jeg tåler ikke parfyme! Den stakkars eldre damen som hadde pyntet seg og kanskje sprutet en dæsj med Chanell nr5 for mye sto der med tårer i øynene og beklaget seg på det dypeste!

Unnskyld meg men hva faen? Det var sikkert 100 ledige stoler rundt der vi satt, kunne ikke det psykisk ustabile kvinnemenneske flyttet seg? Måtte hun drite ut den stakkars eldre damen som hadde gjort sin flid med og pyntet seg før avgang.
Jeg er også sensitiv når det gjelder parfyme og sier gjerne ifra om jeg får en taxisjåfør som lukter musk herifra og til en annen verden, eller det er andre jeg MÅ forholde meg til. Men kjære vene, dette ble jeg så sjokkert over at jeg glemte mine Boots ett par minutter!

Eller ville dere reagert på samme måte?

Anyway, vet bildet er sykt dårlig på de korte!!! Men hvem er kulest?? Dør!

20131122-220017.jpg

20131122-220023.jpg

20131122-220029.jpg

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here