Livet er så vanskelig å forstå noen ganger, kan føles meningsløst og urettferdig. I dag begraves, ja akkurat nå kl 14, verdens vakreste mann, både på innsiden og utsiden. Jeg var påkledd, klar for å dra men jeg maktet ikke. Jeg har tent lys for han her hjemme og hatt min egen seremoni der jeg har tatt farvel med Harald. Så stor, så sterk men så sårbar, men jeg hadde aldri kunne forestilt meg at du ville forlate denne verden på denne måten. Jeg tenker på familien din, dine nærmeste venner og alle som kommer til å savne deg. Vi 2 hadde veldig mange fine stunder, bare vi 2, du lærte meg så mye og kunnskapen din kommer jeg til å ta med meg hele livet. Du har en stor plass i hjerte mitt, og det er uvirkelig at du nå er borte. Farvel, sov godt, vi sees igjen Harald❤️?❤️

Klem Erlend Elias. 


1 kommentar


  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
    Irmelin

    Kjære Erlend Elias. Dette var et nydelig og trist innlegg å lese. Så fint at du tok farvel med ham på din egen måte. Livet er så uforutsigbart, men du kjemper deg gjennom motgang, selv om du har det veldig vondt til tider. All medfølelse i sorgen. Klem. 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here